"Profesor" sada žali za još jednim transferom, Arsenal bi sa njim bio neuhvatljiv!

Autor: Stefan Matić
petak 15.02.2019.
16:56
Izvor: Sportske.net

Zamislite njega i Obamejana na protivničkoj polovini...

Epa/Facundo Arrizabalaga
Epa/Facundo Arrizabalaga

Povezane vesti

Arsen Venger je trenutno bez trenerskog angažmana od kada je napustio Arsenal i London, ali je rado viđeni analitičar u BEIN sportskim emisijima.

U emisiji povodom Lige šampiona gde je gostovao, Francuz je priznao da je hteo da dovede Džejdona Sanča, bivšeg fudbalera Mančester Sitija koji sada briljira u Borusiji Dortmund.

"Hteo sam da ga kupim pošto u Sitiju nije dobijao minutaži. Pokušao sam da ga primamim pošto je i sam iz Londona, ali nisam uspeo da ga dovedem u Arsenal. On je jedan od talentovanijih igrača svoje generacije, ima sjajan dribiling ali i aroganciju, što je potrebno da bi se uspelo u fudbalu."

Dzejdon Sanco

"Na kraju je otišao u Borusiju što je iznenadilo neke, ali on se odlično snašao i drago mi je zbog toga", podvukao je "Profesor" koji je nedavno govorio i o tome kako je odbio veliki Real.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Igors Stepanovs
Saturday, 16.02.2019
00:05

Poceo mnogo da smara sa ovim koga je sve mogao a nije doveo...

avatar
NikkiCFC
Friday, 15.02.2019
19:57

Naravno da nije dosao kad je decko izjavio da navija za Celsi. Kao i Pepe iz Lila i Bejli iz Bajera. Tri najveca prospekta u fudbalu na krilnim pozicijama a nama igraju Vilijan i Pedro igraci za Malagu i Albasete... Da nije smesno bilo bi tuzno.

avatar
Don Carlo
Friday, 15.02.2019
18:27