Procurela tajna, Zidana će naslediti bivši saigrač?

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 26.11.2017.
11:09
Izvor: Sportske.net

Iako se spekulisalo da je Poketino prvi kandidat, mediji tvrde da se Perez okrenuo neočekivanom rešenju!

EPA-EFE/Emilio Naranjo
EPA-EFE/Emilio Naranjo

Povezane vesti

Problemi se gomilaju u Realu, ni pobeda protiv Malage nikoga nije uverila da je tim sposoban da se trka sa Barselonom, niti da u ovom trenutku imaju snage da prevaziđu probleme unutar svlačionice.

Priča se o pojačanjima, ali i eventualnoj promeni trenera, ne sada, već na kraju sezone, ako ne budu odbranjeni trofeji. Sezona bez trijumfa bi mogla da košta Zidana posla, pre svega jer ne uspeva da pomiri sujete u svlačionici.

Dugo se verovalo da je najbolje rešenje Poketino, ali sada Perezovi direktori smatraju da bi mnogo bolje rešenje bio Antonio Konte.

Razlog je njegov temperament, sposobnost da seče stvari, da nametne gvozdenu disciplinu, ali i da se reši igrača koji stvaraju probleme, situacije sa Koštom i Luizom su indikativne.

Jasno, Konte je pod ugovorom sa Čelsijem, ali i u sukobu sa upravom. I on sam nije zadovoljan načinom na koji klub funkcioniše, ali i manjkom ulaganja u igrače koje je želeo.

Real se ne odbija, za Kontea to bi bio posao iz snova, igrao je sa Zidanom u Juventusu, mogao bi da ga nasledi i postane treći Italijan na klupi "Los Blankosa". Pre njega, u dva navrata je klub vodio Fabio Kapelo, osvojio oba puta titulu i dobio otkaz, a Karlo Anćeloti je uzeo Ligu šampiona prve sezone, da bi posle druge, bez trofeja takođe morao da ode.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
xenon 1989
Sunday, 26.11.2017
14:10

Hahaha, smeta Zidan ni kriv ni dužan, a Real igra potpuno isto ili čak i bolje nego prošle sezone kada je Zidan bio 'najbolji trener na planeti'. :D Polako, Manzano je tek ušao u igru, gomila Perezovih sudija se zagreva kraj aut linije i vrlo brzo će sa istom ovom igrom 'galaktikosi biti najbolji', a Zidan ponovo 'najveći', kao i prošle sezone. :D

avatar
jack wilshere
Sunday, 26.11.2017
13:52

Kakva sprdnja.. Pa u Realu osim rezultata, mora se igrati i lijepo za oko.. Pa Kontea bi navijaci lincovali da izadje na teren sa tri stopera, tri zadnja vezna, i dva beka..

avatar
MSSZRMK
Monday, 27.11.2017
14:16

Bolje i to,Zidan nazalost je tvrdoglav i ne zeli menjati kada ne ide.

avatar
Luka Modric
Sunday, 26.11.2017
13:39

Nedao bog da se to desi..polutrener da vodi real ne dolazi u obzir..ako otera zidana sto nije nemoguce ja bi oslim murinja tuhela i takvih trenera volio da guti dobije sansu..legenda kluba je ima dobre rezultate sa klincima i na kraju krajeva je i spanjolac..vuce na dobitnu kombinaciju..a i guti mi je omiljen lik..veliki madridista

avatar
John Terry 26
Sunday, 26.11.2017
13:32
avatar
esadandrovic
Sunday, 26.11.2017
12:58

Real je loto ekipa osvojaju LS na loto,Liverpul bi osvojio LS isto kao Real, ali Liverpul nije imao srece kao Real, samo je imao jedanput srecu protiv Milana. Mjerite Real u Ligi, a znamo Koje poklonio Realu LIGU. SUDIJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

avatar
El Clásico leyendas
Sunday, 26.11.2017
14:06

a Barsine kradje 2006,2009 i 2011? jel sreca kad pobedis nekoga 4-1 u finalu. i onako prijateljski ti savetujem da izbacis ove termine loto ekipa i daj te penale, jer te zbog takvih bisera ljudi ne uzimaju za ozbiljno.

avatar
El Clásico leyendas
Monday, 27.11.2017
09:46

Real je kvit sa Bayernom. jer je i Bayern dao gol iz nepostojeceg penala i kod drugog gola se Lewa aktivirao iz ofsajda. Real je gubio do 89. minuta protiv Sportinga ali je Ronaldo(po tvojim recima,prevara) izveo majstoriju i izjednacio,Real je gubio i od Legije ali nije izgubio, nisu dobili Dortmund zbog nonsalantnog pristupa. al su zato zgromili sve timove u nokaut fazi, zatim i Junajted i Barsu u Superkupovima. Evo odgovorio sam na tvoju repliku, ajde sad ti meni objasni Barsine kradje iz 2006,2009 i 2011. a mozes i onu protiv PSG

avatar
esadandrovic
Sunday, 26.11.2017
22:47

Real gubio od Sportinga na Bernabeu do 89minute. Real gubio od Legije do 84minute, Real nije mogao da dobije Dortmund dva puta, Real nije bio prvi u grupi, onda nije cudo zasto je planirana kradja protiv Bajerna.