Pročitajte, Fenomeno iz srca pisao svom nasledniku!

Autor: Stefan Matić
četvrtak 15.10.2020.
13:21
Izvor: Sportske.net

Pele je sledeći.

Paolo Aguilar, Pool via AP
Paolo Aguilar, Pool via AP

Povezane vesti

Nejmar je imao neverovatnu utakmicu protiv Perua u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2022. godine. Fudbaler PSŽ je postigao het-trik za preokret i pobedu rezultatom 4:2.

Svojim golovima je prestigao Ronalda "Fenomena", Nej ima 64 golova, naredna meta je Pele sa 77 pogodaka u prepoznatljivom žutom dresu.

Fenomeno je čestitao svom zemljaku.

" On igra dosta, asistira, igra se, dribla. Nebo je granica. Leti, dečko! Kakvu prelepu priču pišeš. Kompletan i sve zreliji igrač. Nositi se sa pritiskom van terena je ponekad izazovnije nego sama lopta. Reci mi sada : odakle smo došli, gde smo stigli.. ko će nam reći šta je nemoguće? Nastavi da veruješ svojim instinktima zato što je talent tvoj i niko ti to ne može oduzeti. Imaš dosta rekorda da prestigneš i ciljeva da postaviš. Ponosan sam da vidim Brazilca na vrhu!", napisao je Ronaldo.

Prelepa poruka i samo motiv više za Nejmara da nastavi sa fenomenalnim partijama.

Bonus baner
    

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vjeko Stojančić
Thursday, 15.10.2020
14:02

Vjerovatno jest dobar fudbaler ali ponasanje mu je nula,fenomeno se nikad nije valjao po terenu glumio faul ,protesvovao itd.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Thursday, 15.10.2020
13:55

Brazilca na vrhu?

avatar
RealisticChelseaFan
Thursday, 15.10.2020
13:40

Nejmar je neverovatan igrac, samo mu je to simuliranje velika mrlja u karijeri. Kad se penzionise, svi ce ga po tome pamtiti.