Problemi za Pepa, Bernardu preti duga suspenzija?

Autor: Stefan Matić
sreda 02.10.2019.
15:54
Izvor: Sportske.net

Portugalac je pod pritiskom engleske javnosti.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Već smo pisali, Bernardo Silva je po završetku svoje najbolje utakmice od kada nosi dres Mančester Sitija suočen sa optužbama za rasizma. Portugalski kreativac je napravio šalu sa svojim dugogodišnjem saigračem Mendijem na tviteru što je okarakterisano da ima rasističke motive.

Sam igrač a kasnije Mendi i Gvardiola su izjavili da ne mogu da veruju šta piše engleska javnost, kako nema uopšte motiva rasizmu uzimajući veliko prijateljstvo dva igrača još iz dana u Monaku.

Ipak FA je otvorila slučaj, po nekim navodima Portugalcu preti kazna i do šest mečeva suspenzije.

Realnije da Silva ipak dobije jedan meč odsustvovanja, ali opet sa Englezima se nikada ne zna. Ovo bi mogao da bude veći problem za "građane" sa obzirom i na povredu Kevina De Brujnea koji će najverovatnije propustiti nedeljni meč sa Vulvsima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
The_Matrix
Wednesday, 02.10.2019
18:27

Kakva glupost! Mendi koji je eto po kriterijumu tih idiota trebao da bude uvredjen brani Silvu, a oni istrajni da ga kazne

avatar
Red Demon
Wednesday, 02.10.2019
17:12

Kakva smejurija neverovatno doslo vreme da nista vise ne smes da kazes optuzuju te za rasizam, interna sala izmedju dva prijatelja pa ako se sam Mendi ne ljuti ne kapiram.. mislim da se ne lazemo ovo je dobro za Liverpul