Problemi za Barsu, defanzivac obnovio povredu

Autor: Stefan Matić
sreda 06.11.2019.
11:52
Izvor: Sportske.net

Valverde se nada da nije u pitanju duža pauza.

Beta/AP Photo/Joan Monfort
Beta/AP Photo/Joan Monfort

Povezane vesti

Fudbaleri Barselone su vezali dva neuspeha u kratkom vremenskom periodu.

Tokom vikenda su izgubili od Levantea dok su sinoć propustili priliku da pobedom nad Slavijom Prag praktično overe plasman u narednu rundu takmičenja. Bonus na sve ovo jeste nova povreda Đordija Albe.

Levi bek je ostao u svlačionici po kraju prvog poluvremena, kasnije je stigla potvrda da je Špancu obnovljena povreda mišića leve butine. Zbog iste povrede je Alba ranije tokom sezone propustio tri nedelje, čelnici Barselone se nadaju da će ga imati ponovo u sastavu po kraju internacionalne pauze.

Alba će tako definitivno propustiti meč sa Seltom a zatim i reprezentativne utakmice sa selekcijom Španije u okviru kvalifikacija za naredni EURO.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
P. S.
Wednesday, 06.11.2019
14:47

Daleko manji problem je povreda Albe od toga što će geniju desni bek igrati levog beka, a vezni igrač desnog beka. Zahvaljujući tome što je zaštićen k'o beli medved podigao je sprdnju na neviđen nivo.

Neko razbije Totenhem u gostima sa 7:2, ostvari maksimalni učinak u LŠ sa 9 bodova iz 3 utakmice, gol razlikom 13:4 i postane bivši čim izgubi od Eintrachta sa 5:1 (iako ima poraz manje od velikog nosatog maga), a ovaj koga razbijaju Roma i Liverpool sa po 3:0 i 4:0 i koji nije u stanju da pobedi ni Slaviju na svom terenu (i skupi jedva 8 bodova u LŠ uz gol razliku 4:2) izgubi od Levantea sa 3:1 i ne zatrese mu se ni nos, a kamoli klupa.

avatar
Rise up
Wednesday, 06.11.2019
13:43

Tu je Serhi Roberto mix Kafua i Roberta Karlosa. Ma genijalac Valverde ce vec nesto smisliti 😀

avatar
Don Andres
Wednesday, 06.11.2019
18:52

bilo bi dobro da tu zaigra roberto jer bi to znacilo da je samo jedan igrac van pozicije. nije to valverdeov stil. tu ce igrati semedo a roberto desno kako bi imali 2 igraca koji nisu na svojim pozicijama ( : doveli su ovog firpa, momak odigrao nesto malo ali nije bio los, medjutim mag ga iz nekog razloga zakucao za tribine