Problem za Real, talentovanog defanzivca bi "pola" Evrope!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 20.03.2019.
16:57
Izvor: Sportske.net

Veliki broj klubova pokazao je interesovanje za mladog fudbalera.

AP Photo/Bernat Armangue
AP Photo/Bernat Armangue

Povezane vesti

Real Madrid je već krenuo u rekonstrukciju ekipe, kaparisan je mladi defanzivac Eder Militao iz Porta, kojeg su platili 50 miliona evra i od leta će se priključiti Zidanovoj ekipi.

Tu se "Los Blankosi" neće zaustaviti, jasno je da će se pojačati na još nekoliko pozicija, a jedno od kritičnijih mesta u timu moglo bi da bude uz levu aut liniju u odbrani.

Marselo ove sezone nije na nivou iz prethodnih, sve više se šuška da bi mogao da se vrati u Juventus, mada mu je Zidan ukazao šansu protiv Selta, u prvom meču po povratku na klupu "kraljevskog" kluba.

Ipak, brojni mediji su preneli da se Brazilac već dogovorio sa "Starom damom", celukupan utisak je da bi na leto zaista mogao da napusti Madrid, pa će Real morati da mu angažuje adekvatnu zamenu.

Kao prva meta iskristalisao se levonogi defanzivac Betisa Žunior Firpo.

žunior firpo

Momak rodom iz Dominikanske republike je skrenuo pažnju brojnih klubova, a u ugovoru sa "Verdiblankosima" ima otpusnu klauzulu od 50 miliona evra.

Navodno je Real to spreman da plati, ali je problem jer je još veliki broj klubova pokazao interesovanje za usluge 22-godišnjeg defanzivca.

U pitanju su Barselona, Juventus, Mančester siti, Liverpul i Arsenal, posebno se iz ove grupe izdvajaju "Građani", koji takođe traže levog beka i jasno je da finansijski mogu da pariraju Realu.

Videćemo šta će na kraju i sam fudbaler odlučiti, on se trenutno oporavlja od povrede zadnje lože i kako kaže, skoncentrisan je samo na Betis.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
GoHard
Wednesday, 20.03.2019
18:31

Koje mainstream vesti, pored Marsela, Tea i Reguljona Real da dovede Firpa? Lol

avatar
JC\'90
Wednesday, 20.03.2019
18:02

Liverpul sigurno nece pored Robertsona, on ide u City ili Real ali tipujem na real.

avatar
Mirjevac
Wednesday, 20.03.2019
21:28

On ce u Barccu ko bog!