Problem za Pepa, najbolji povređen?

Autor: Stefan Matić
utorak 04.02.2020.
15:57
Izvor: Sportske.net

"Građani" se nadaju da će pauza biti kratkotrajna.

EPA-EFE/Lynne Cameron
EPA-EFE/Lynne Cameron

Povezane vesti

Siti se "pozdravio" sa titulom, Gvardiola je priznao posle poraza od Totenhema da je trka gotova, Liverpul može krenuti sa veseljem i istorijskim uspehom.

Sa druge strane Siti se priprema za naredne utakmice. Još uvek zvanični šampioni PL moraju da osiguraju top 4 a i kroz dvadesetak dana kreću obračuni sa Real Madridom u Ligi šampiona.

Sterling je pokupio većinu pažnje tokom utakmice u Londonu, engleski reprezentativac se u dve prilike provukao i izbegao crveni karton. Efikasni ofanzivac je morao da napusti meč ranije zbog problema sa mišićem.

Strelac 20 golova na 35 utakmica ove sezone će zasigurno propustiti meč sa Vest Hemom u nedelju.

Gvardiola se nada da će imati svoje krilo za Lester 22. februara, posebno što samo četiri dana posle "lisica" idu u Madrid na prvi meč osmine finale LŠ.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DejoNK
Tuesday, 04.02.2020
18:00

Od utakmice sa liverpulom ne moze uci u formu, zato molimo arnolda da ga izbaci iz dzepa 😂😂

avatar
NikkiCFC
Tuesday, 04.02.2020
17:10

Sterling nije postigao gol oko 600 minuta, igra najgori fudbal u karijeri mada ga je nikad nisam nesto ni cenio. Zamisite ga u Palasu recimo? Pa ne bi dao 5 golova u sezoni. I daleko je on od najboljeg. Oni imaju taj sistem i nije bitno ko igra pa bez njega su pobedili 8:0 i 1:6. A protiv Reala im ne dajem neke sanse.