Problem za Kontea, rešenje je Stanković!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 02.02.2020.
13:21
Izvor: Sportske.net

Nova glavobolja za trenera "Neroazura".

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Imao je Inter uspešan prelazni rok, ali javili su se problemi druge prirode.

Vezali su tri remija u Seriji A, u poslednjem su ostali i bez Lautara Martineza, koji je zaradio crveni karton i propustiće gostovanje na "Friuliju" ovog vikenda, ali i veliki derbi Madonine.

Tu nije kraj problemima, kako se povredio i iskusni golman Samir Handanović. Sjajni Slovenac ima problema sa prstom i definitivno će propustiti meč u Udinama, a pod velikim znakom pitanja je i njegov nastup u milanskom derbiju.

Tako će među stative morati Danijele Padeli, koji za tri godine nije upisao nijedan meč u Seriji A na golu "Neroazura", a problem je što je i treći golman van stroja, Tomazo Berni je zaradio crveni karton na klupi protiv Kaljarija i moraće da odradi suspenziju.

Tako je Konte u prvi tim morao da pozove 17-godišnjeg Filipa Stankovića, sina legende milanskog kluba i srpskog fudbala Dejana, koji je od ove zime šef struke Crvene zvezde.



Filip je odlično branio za mladi tim Intera u Primaveri, a sada će dobiti priliku da se bori za mesto među stativama prvog tima sa Padelijem.

Jasno, Padeli će stajati među stativama "Neroazura" na "Friuliju", bilo bi veliko iznenađenje da Stanković dobije šansu.

Ostaje da se vidi da li će Handanovič biti spreman da brani narednog vikenda, kada na "Meacu" stiže veliki rival Milan.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ZubA
Sunday, 02.02.2020
14:56

Jbg, ne moze svako da bude Mihajlovic pa da gurne klinca u vatru. Zato je danas Donaruma top golman.