Problem problem stiže, novi trener Reala imaće velike muke!

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 29.10.2018.
16:40
Izvor: Sportske.net

Ako uopšte dođe do smene...

Epa/Rodrigo Jimenez
Epa/Rodrigo Jimenez

Povezane vesti

Teškim porazom u nedeljnom El Klasiku, Julen Lopetegi se najverovatnije oprostio od neuspešne karijere u "Kraljevskom klubu".

Već danas ili sutra bi trebao biti promovisan novi trener Madriđana, a nakon obrta pitanje je da li će to biti baš Konte kojeg Perez toliko želi.

Poraz od Barselone na Kamp Nou ostavlja šampiona Lige šampiona na nezapamćenom devetom mestu u La Ligi, ali brige za pristalice Reala se ne završavaju tu.

Defanzivna linija Madriđana će ostati na neko vreme veoma oslabljena pošto su se Rafael Varan i Marselo povredili u duelu protiv katalonskih rivala.

Francuz je zamenjen još na poluvremenu zbog povrede desnog primicača, dok je levi bek Brazila i Reala zamenjen u završnici meča zbog istezanja prepone.

Medicinski testovi će svakako dati više uvida u samu ozbiljnost ovih povreda, ali predviđa se da će oba igrača odsustvovati po nekoliko nedelja sa terena.

U samom startu ogromni problemi za novog trenera kluba sa Santiago Bernabea ko god to bio. Makar i Lopetegi.

PIŠE: Stefan Matić

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ccedo
Tuesday, 30.10.2018
13:57

Nikako Conte Murinjo i levi treneri.
Zameniti kiksare Benzemu i Ramosa istrosenog Modrica .I Bejl ako nastavi sa ovakvim odnosem ka igri i njega prodati. Kupiti novog CF LW RW CM i dva CB i da se nadje dobar trener(Zidan,Klop) pod hitno inace ode Real nazad u sezonu 08/09 gde je Real bio pun smecem od igraca i smesan.

avatar
real4ever
Monday, 29.10.2018
19:00

Mislim da bi sada trebalo dati šansu Odriozoli, Regulionu, Sebaljosu, Vinisijusu. Ne samo u sledećim utakmicama, nego polako im davati ulogu standardnih igrača. Na klupu zabetonirati Benzemu, Bejla, Modrića, Krosa. Kako sada oni igraju, ovi ne mogu igrati gore. Ovi misle da su najbolji i niko ih na neku disciplinu natjerati ne može. Kad se sjetim pripremnih utakmica Reala, gdje su ovi klinci ginuli, Junajted je izgledao podređeno, a Juventus i Siti poraženi i to veoma lako. Dobro tu su bile pripreme i sigurno da to nije nikakvo mjerilo, ali i prije su i kod ostalih trenera ti mladići znali igrati na tim pripremama i biti strašno loši. Ne znam situacija je užasna da gora ne može biti. Ona izjava Kasemira posle utakmice je bila baš na mjestu. Neki bi trebali da se stide što nose ovaj dres. Naravno mislio je najviše na Bejla i Benzemu, ali ni Kros i Modrić nisu odigrali pretjerano bolje od njih. Isko je bi loš ali dobro on je tek oporavljen od operacije njemu se ne može ništa zamjeriti.

avatar
NikkiCFC
Monday, 29.10.2018
18:56

Znalo se da je samo pitanje vremena kada ce Real da pukne kao balon. Nadam se da njihovi navijaci nemaju iluzije da ce biti trofeja naredne tri, cetiri godine jer ih nece biti!

avatar
conecorleone
Monday, 29.10.2018
18:26

Isko igra jako,gnjavi loptu,izmislja poteze i na kraju nista dobro ne uradi vec samo izgubi loptu. Prodati iska,benzemu,bejla,prikljuciti naca,vaskeza i dovesti najzad spica tipa ikardi,kejn,dibalu,stopera kao kulibali,eriksena i azara. Uz prodaju uloziti jos 300,400 miliona da bi to licilo na nesto.