Problem, Kristijano Ronaldo mora u Ameriku!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 06.10.2020.
09:07
Izvor: Sportske.net

Nije gotovo, evo šta se desilo...

EPA-EFE/ALI HAIDER
EPA-EFE/ALI HAIDER

Povezane vesti

Priča nije završena, iako je tužilaštvo u Nevadi odbacilo tužbu protiv Ronalda. Naveli su nedostatak dokaza kao razlog odbijanja da se ponovo otvori slučaj navodnog silovanja.

Podsetimo u leto 2009. su se Ronaldo i Katrina Majorga upoznali u Las Vegasu, završili u krevetu, nekoliko dana kasnije ona je podnela prijavu da je bila silovana.

Mnogo je nelogičnih stvari, ali ono što je sigurno je da je potpisala godinu dana kasnije sporazum u ćutanju, vredan više od 200 000 dolara. Ono što navode španski mediji je da je Ronaldo pod pritiskom Reala morao da spreči da čitav slučaj izađe u medije, a da on tvrdi da nije silovao pomenutu Amerikanku.

Međutim, pošto je propao pokušaj da otvori slučaj, ona je podnela civilnu tužbu protiv Ronalda, pa će fudbaler u decembru morati da se suoči sa Majorgom koja tvrdi da je pretrpela veliko mentalno razaranje i razne probleme kao posledice onoga što se dogodilo. Podnela je dokumente psihijatra i terapeuta da nije bila u stanju da potpiše sporazum koji je potpisala i prekršila ga 2018. godine. Jer, kako tvrdi, Majorga je bila u takvom rastrojstvu da nije znala šta potpisuje.

Baner 5m

Ronaldo je odbacio sve optužbe, ali će verovatno kao svedok morati da se pojavi u Americi, ročište je zakazano za decembar.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bádr Hari
Tuesday, 06.10.2020
14:54

pa i ja i drugi fanovi Messija smo od njega pretrpeli mentalno razaranje pa nikom nista. :D

avatar
Offside
Tuesday, 06.10.2020
14:10

DONEKLE ne krivim devojku!Iskoristila je izgled ili sta vec,zavrsila u krevetu sa njim jer je znala ko je on i sta cilja i delimicno dobila sta je htela.Dobila je minut slave,dosta novca i sada bi jos.Jeste ovo bezobrazno ali ne i cudno,greska Ronalda je sto je tako lako pao i usao u problem za koji je (verujem) znao kao i svi poznati fudbaleri.Ne krivim ga ali opet,svaka prica ima 2 strane i samo treba biti realan.

avatar
Amalainter
Tuesday, 06.10.2020
10:24

Dobro je naplatila svoju p..u..😂

avatar
OGLoc
Tuesday, 06.10.2020
09:39

Tako je to kad ne biras gdje stavljas.

avatar
Zoran Krstin
Tuesday, 06.10.2020
09:31

Želi još jednom da se naplati.