Priznanja samo pljušte - "Mitrogol" u timu meseca

Autor: Boban Filipović
petak 04.05.2018.
11:22
Izvor: Sportske.net

Samo dvojica fudbalera su bolje ocenjena od Aleksandra Mitrovića u aprilu.

fulhamfc.com
fulhamfc.com

Povezane vesti

Portal WhoScored.com je upravo izbacio idealan tim Čempionšipa za april.

U njemu se nalazi i raspucani reprezentatativac Srbije Aleksandar Mitrović, koji je tokom minulog meseca postigao pet golova za Fulam.

Mitar je bio strelac u pobedi protiv Lidsa kod kuće (2:0), Šefild Venzdija na strani (0:1), u nesrećnom remiju u gradskom derbiju protvi Brentforda (1:1), kao i u trijumfima protiv Milvola na 'Denu' (0:3) i Sanderlenda na 'Krejven Kotidžu' (2:1).

Jedina prvenstvena utakmica koju je Fulam odigrao u aprilu, a na kojoj nije postigao gol je bio duel sa Redingom na 'Krejven Kotidžu' (1:0).

Mitrovićeva prosečna ocena u aprilu bila je 8, i samo su Traore iz Midlsbroa i Griliš iz Aston Vile "za dlaku" bolje ocenjeni od njega.


Inače, Aleksandar Mitrović je već dobio priznanje za najboljeg igrača meseca u aprilu u Čempionšipu, a Slaviša Jokanović za najboljeg menadžera. Opširnije o tome u nastavku...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ZVEZDA PRVAK PONOVO
Friday, 04.05.2018
11:30

Pa logicno da je u timu meseca kad je proglasem najboljim igracem meseca, samo otkud najbolji kad ima bolje ocenjenih.

avatar
magister
Friday, 04.05.2018
12:59

SkyBet bira i igrača i trenera lige svakog meseca, po nekakvim svojim standardima, verovatno su i tamo nekakve ocene. A ovaj tim od 11 i prosečne ocene su od portala WhoScored.com. Tako da, različiti izvori, različite Ipak, SkyBet je zvanični sponzor i pokrovitelj Championship-a tako da je njihova ocena - zvanična.