Primera - "Žuta podmornica" sigurna, Sevilja štucnula!

Autor: Stefan Matić
nedelja 02.02.2020.
20:21
Izvor: Sportske.net

Lopetegijevi momci bez pobede na "Pishuanu".

EPA-EFE/Domenech Castello
EPA-EFE/Domenech Castello

Povezane vesti

Lopetegijevi puleni čupali bod protiv Alavesa (1:1) , Viljareal na krilima Kasorle do novog trijumfa u Primeri (3:1).

Viljareal - Osasuna 3:1

Na "Keramici" smo već u desetim minutu videli prvu kontroverznu situaciju i VAR koji presuđuje da ipak nema penala za domaći tim. Par minuta kasnije Perez ima odličnu priliku za goste, ali bez gola za Osasunu.

Kada se činilo da ćemo sa 0:0 otići na pauzu, janaursko pojačanje Pako Alkaser koristi asistenciju Trigerosa i postiže prvi gol za "žutu podmornici". Vođstvo domaćina nije dugo trajalo, samo tri minuta po povratku sa pauze Aridane sjajno glavom izjednačuje na 1:1 u 48. minutu.

Šest minuta kasnije Penja koristi asistenciju Kasorle, sjajno se oslobađa svog čuvara i ponovo vraća Viljarealu prednost.

Pet minuta kasnije i Kasorla se upisuje u strelce, španski vezista je siguran sa kreča u 59. minutu 3:1
Hoze Manuel je mogao da smanji zaostatak Osasune, ali Asenjo odlično reaguje. Kod domaćina Kasorla aktivan, ali bez drugog gola za Španca u 81. minutu.


Sevilja - Alaves 1:1

Domaći su dominirali od početka meča, ali u prvom poluvremenu možemo samo izdvojiti priliku De Jonga kada Pačeko dobro reaguje. Na drugoj strani Hoselu je imao dobru šansu, ali bez golova u prvom delu igre.

U nastavku još veća dominacija Andalužana, ali prvi do gola stižu gosti. Hoselu daje gol za Alaves posle nesigurne odbrane Vačlika u 70. minutu. Ipak Lopetegijev tim izjednačuje posle samo sedam minuta.

Okampos siguran kod penala koji je Duarte napravio igranjem rukom. Sevilja bez preokreta, Alaves uspeva da se odbrani i osvoji važan bod.


Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke