Primera - Viljareal do četvrte pobede preko Sevilje i to ubedljivo!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 17.02.2019.
20:28
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Viljareala ubedljivo su slavili u 24. kolu španske Primere.

EPA-EFE/DOMENECH CASTELLO
EPA-EFE/DOMENECH CASTELLO

Povezane vesti

"Žutoj podmornici" ne cvetaju ruže ove sezone, ali je utisak da su bolji dani pred njima.

Došli su do tek četvrte pobede u ligi ove sezone, kako su na stadionu "De la Keramika" slavili protiv Sevilje sa čak 3:0 (2:0).

Poveli su u 20. minutu, Kazorla je izveo korner sa desne strane, a najbolje se u kaznenom prostoru Sevilje snašao Alvaro, koji matira Vačlika za 1:0. 

Potom je izglednu šansu na drugoj strani u 31. minutu utakmice propustio Munir, šutirao je iz više nego dobre pozicije pored gola, a kazna je stigla u poslednjem minutu prvog dela, kada je Karlos Baka odlično pronašao Ekambija, koji bez problema duplira prednost Viljareala.

U nastavku je ponovo Sevilja pripretila preko Munira, ali je ovoga puta Asenho bio na visini zadatka, da bi u 62. minutu Vačlik sačuvao svoju mrežu na drugoj strani, nakon pokušaja Alfonsa Pedraze.

Sve je postalo jasno u 86. minutu, kada je Pedraza pobegao odbrani Sevilje po levoj strani i potom efektnim udarcem matirao Vačlika za konačnih 3:0.

Mogao je Ekambi da postigne i drugi gol na meču samo par minuta kasnije, ali je njegov udarac sa ivice kaznenog prostora odseo na stativi.

Velika pobeda za Viljareal, koji je još uvek u opasnoj zoni, ovo im je bio tek četvrti trijumf ove sezone, pa su sa 23 osvojena boda na 18. mestu, imaju bod manje od Selte i tri od Valjadolida.

Što se tiče Sevilje, ozbiljno su ugrozili četvrtu poziciju, imaju 37 bodova, jedna više od Hetafea i dva od Alavesa, koji tek igra svoj meč 24. kola.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
United_forever
Sunday, 17.02.2019
21:34

Pa da, a kad igrali protiv espanjola 2:2, primaju 2 gola za 8 minuta, oborise me za 30 000, a sad pobedjuju i to sevilju, a ni ovu valensiju nikad vise necu da igram