Primera - Velika pobeda Valensije u borbi za Ligu šampiona!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 31.03.2019.
18:14
Izvor: Sportske.net

"Slepi miševi" slavili u Andaluziji.

EPA-EFE/JOSE MANUEL VIDAL
EPA-EFE/JOSE MANUEL VIDAL

Povezane vesti

U okviru 29. kola španske Primere, Sevilja je dočekala Valensiju, a gosti su odneli ceo plen sa "Sančes Pishuana", slavili su sa 0:1 (0:1).

Prvi su ozbiljnije pripretili gosti, kada je Dani Pareho iz slobodnjaka tukao tik pored gola Sevilje.

Imao je veliku šansu na isteku pola časa igre Munir da donese prednost domaćem sastavu, izbio je sam pred Neta, ali je golman Valensije sjajno intervenisao i sačuvao mrežu.

A onda, poslednji minut regularnog dela u prvom poluvremenu, Banega pravi prekršaj u svom kaznenom prostoru i sudija Goznales Gonzales pokazuje na kreč.

Odgovornost preuzima kapiten Pareho, koji precizno izvodi kazneni udarac i donosi prednost "Slepim miševima".

U nastavku, nakon 10ak minuta igre, velika šansa za goste da dupliraju prednost, Gameiro je fanatstično šutirao sa ivice kaznenog prostora, golman Sevilje Havi Dijaz je uspeo da zakači loptu, ona se odbila u prečku, potom pala ispred linije, da bi je golman domaćeg sastava nakon toga uhvatio.

Do kraja nije bilo izglednijih prilika, Valensija je uspela da sačuva mrežu i preskoči Sevilju na tabeli španske Primere.

Vodiće se do kraja velika borba za četvrto mesto, Valensija je sada šesta sa 43 boda, koliko ima i sedmoplasirana Sevilja, peti je Alaves sa bodom više, dok je na mestu koje vodi u LŠ ekipa Hetafea, sa dva boda više od ekipe iz Vitorije.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke