Primera: Valjadolid i Espanjol remijem nastavili sjajne serije

Autor: Nikola Miloradović
petak 26.10.2018.
23:56
Izvor: Sportske.net

Na otvaranju 10. kola povratnik u najviši rang dočekao je ekipu Espanjola.

EPA-EFE/R. Garcia
EPA-EFE/R. Garcia

Povezane vesti

Preporođeni Valjadolid dočekao je Espanjol na premijeri 10. kola, domaćin je do boda došao u sudijskoj nadoknadi, na kraju je bilo 1:1 (0:1).

Igrao se 20. minut kada je Espanjol došao do gola, Melendo je pronašao Borhu Iglesijasa, koji je postigao svoj peti gol ove sezone.

Do kraja prvog dela igre su gosti iz Katalonije imali još dve dobre prilike, najpre je u 34. minutu Melendo šutirao sa ivice kaznenog prostora, ali je lopta otišla tik pored gola, da bi u 42. minutu Ernan Perez tukao glavom, ali je Masip sjajno intervenisao.

U nastavku je u 62. minutu Alkaraz upropastio sjajnu šansu za izjednačenje, šutirao je fudbaler Valjadolida iz dobre pozicije daleko preko gola.

A onda, u sudijskoj nadoknadi, majstorija, Verde trese mrežu Espanjola iz slobodnog udarca sa skoro 30 metara udaljenosti.

Tako je i postavljen konačan rezultat, Valjadolid i šesti put zaredom nije doživeo poraz, ali su prekinuli niz od četiri vezana trijumfa.

Espanjol sa druge strane takođe u vrlo dobroj seriji, peti put zaredom nisu osetili ukus poraza, ali nisu uspeli da vežu i treću pobedu u nizu.

Nakon ovog susreta Espanjol drugi na tabeli sa 18 bodova, koliko ima i prvoplasirana Barselona sa utakmicom manje, Valjadolid šesti sa dva boda manje od današnjeg rivala.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke