Primera - Valensija želi LŠ, Ueska u Segundu!

Autor: Stefan Matić
nedelja 05.05.2019.
23:08
Izvor: Sportske.net

Gosti su završili posao već u prvom poluvremenu.

EPA-EFE/JAVIER BLASCO
EPA-EFE/JAVIER BLASCO

Povezane vesti

"Slepi miševi" su pokazali da su naoštreni za revanš meč protiv Arsenala, Ueska je stradala rezultatom 2:6 što je čini zasigurnim putnikom u niži rang takmičenja.

Odmah su krenuli gosti iz Valensije sa golovima. Kanonadu u prvom poluvremenu je otvorio Vas već u drugom minutu da bi u periodu od 16-tog do 20-og minuta svoje golove postigli Rodrigo i Mina.

Mina uspeva još jednom da se upiše u strelce do kraja prvog poluvremena, igrao se 32. minut a na semaforu je bilo već 0:4 za goste.

"Petardu" u prvom poluvremenu je "zapalio" igrač domaćih Ećeita autogolom u 40. minutu susreta.

U nastavku meča Valensija stiže i do gola broj šest, Rodrigo postiže svoji drugi gol na utakmici u 51. minutu.

Ueska je svoj ponos donekle odbranila golovima u 66. minutu preko Melera i penalom u samoj završnici meča kada je Galjar bio precizan.

Na kraju ubedljiva pobeda gostiju, sada su na samo tri boda od Maksimovićevog Hetafea i pozicije broj četiri. Hetafe u narednom kolu ide na Barselonu dok "Slepi miševi" dočekuju Alaves.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 05.05.2019
23:14

U PL se znaju prva cetiri, a do danas su jos dva kluba bila u igri za LS. U Italiji se znaju prva dva, do petka je sest klubova bilo u igri za preostala dva mesta za LS, a mislim da su sada otpali Torino i Lacio i da su ostala samo (nije samo, ali, price radi:)) cetiri kluba u igri za preostala 2 mesta. Spanija? Tri kluba su ostala u igri za ta dva vazna mesta koja vode u LS, prosto fascinantno.