Primera - Valensija nastavila da igra "remi", jedva izvukla bod protiv Leganesa

Autor: Aleksa Blaćanin
subota 20.10.2018.
18:10
Izvor: Sportske.net

Nakon Reala, Valensija nastavila sa iznenađenjima u La Ligi.

twitter.com/LaLiga
twitter.com/LaLiga

Povezane vesti

Do sada smo imali tri meča u ovom kolu španske lige, i sva tri meča su nam priredila dosta iznenađenja. Prvo je sinoć Alaveš slavio u gostima protiv Selte i zauzeo prvo mesto na tabeli, zatim je Real šokantno poražem od Levante, a sada je i Valensija jedva izvukla bod potiv Leganjesa, rezultat je bio 1:1 (0:0).

Valensija je solidno započela ovu utakmicu, bili su odlučniji u prvom poluvremenu, ali su "Slepi miševi" šutirali izuzetno neprecizno, pa se tako na odmor otišlo bez golova iako je domaćin bio znatno bolji rival.

Kada je počelo drugo poluvreme, kao da je totalno drugi tim Valensije izašao na teren. Delovali su izgubljeno, neprepoznatljivo, a gosti su čak dobili i jedan poklon, dobili su penal u 63. minutu. Gumbau je bio veoma smiren i realizovao je udarac sa bele tačke. Kada su svi pomislili da će Valensija upisati drugi poraz u ovogodišnjem šampionatu, Gaja se iznenada našao u izglednoj poziciji, šutirao je ka golu, a ona je nakon odbitka prevarila golmana gostiju i uz dosta sreće završila u mreži rivala.

Valensija je neprepoznatljiva u ovoj sezoni, imaju problem sa realizacijom (za razliku od prošle sezone). Trenutno imaju samo 10 osvojenih bodova, a od 9 odigranih utakmica, oni su čak 7 puta odigrali bez pobednika.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke