Primera - Uzbudljivo u predgrađu Madrida, Leganes sjajnim golovima srušio Seltu

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 08.12.2019.
20:59
Izvor: Sportske.net

Ekipa iz Viga se muči i ove sezone.

Beta/AP Photo/Miguel Morenatti
Beta/AP Photo/Miguel Morenatti

Povezane vesti

Leganes se našao u velikim problemima ove sezone, ali su uspeli da dođu do drugog trijumfa u takmičarskoj godini na svom stadionu protiv Selte, slavili su pred svojim navijačima sa 3:2 (2:0).

Poveli su u 15. minutu, sjajno je slobodan udarac sa 20ak metara izveo Oskar Rodrigez.

Fudbaler Reala na pozajmici u Leganesu postiže još jedan fenomenalan pogodak, ovoga puta je raspalio po lopti u punom trku i sa preko 20 metara udaljenostu duplirao prednost domaćeg sastava.

Sa tim rezultatom se otišlo na odmor, da bi u 55. minutu Kevin Rodriges postigao još jedan sjajan pogodak, 3:0 za Leganes.

Uzvratila je Selta u 64. minutu, akcija nakon slobodnog udarca i gol Arauha glavom za 3:1.

Uprskao je stvar za ekipu iz Viga Fernandez u 71. minutu, kada je u skoku laktom zakačio protivničkog igrača po glavi, zaradio je drugi žuti karton, te su gosti ostali sa igračem manje.

Ipak, i sa desetoricom dolaze do pogotka, sjajan prodor Aspasa po desnoj strani za 3:2 i dramu u finišu.

Mogao je Aspas po ko zna koji put da ispadne heroj Selte, ali je njegov udarac samo minut kasnije uspeo da odbrani Kueljar.

Nije bilo promene rezultata, pobeda Leganesa, prva nakon pet mečeva, Selta je nakon pobede protiv Viljareala i remija sa Valjadolidom doživela novi poraz.

Obe ekipe su u opasnoj zoni, Leganes pretposlednji sa devet bodova, koliko ima poslednjeplasirani Espanjol, Selta odmah iznad sa četiri boda više, jednim manje od Majorke koja je prva iznad crte.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke