Primera: Štoper "ukanalio" Dmitrovića, Levante bolji od Eibara

Autor: Nikola Miloradović
petak 16.03.2018.
23:38
Izvor: Sportske.net

U okviru 29. kola španske Primere, ekipa iz Valensije nadigrala je Baskijce na svom stadionu.

uefa.com
uefa.com

Povezane vesti

Fudbaleri Levantea slavili su na premijeri 29. kola pred svojom publikom protiv Eibara sa 2:1 (1:0).

Poveli su domaći fudbaleri u 25. minutu, Morales je ubacio loptu u kazneni prostor gostiju sa desne strane, Rođer se našao na pravom mestu i iz dobre pozicije matirao Dmitrovića, kojem je malo nedostajalo da sačuva ovaj udarac, ali je ipak morao da vadi loptu iz mreže.

U nastavku, gosti poravnavaju rezultat, Čarls je bio strelac na asistenciju Đordana.

Ipak, samo minut kasnije, velika greška odbrane Eibara, jedan od defanzivac je pod pritiskom poslao kratku loptu ka Dmitroviću, srpski čuvar mreže je pokušao prvi da stigne do lopte, ali je od njega bio brži Boateng, koji uspeva da ga zaobiđe i zatrese praznu mrežu za novu prednost Levantea.

U smiraj susreta je Boateng postigao još jedan gol, ali ga je sudija poništio zbog ofsajda, da bi Pedro Leon u trećem minutu nadoknade bio blizu postizanja gola vrednog jednog boda, ali je jedan od defanzivaca Levantea odličnim klizećim startom uspeo da ga izblokira.

Na kraju pobeda Levantea, vrlo značajna za ovaj klub iz Valensije, kako su sada sa dva vezana trijumfa pobegli Las Palmasu, koji je prvi ispod crte, na sedam bodova, uz utakmicu više. Eibar na visokom devetom mestu, sa 12 bodova više od večerašnjeg protivnika.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke