Primera - Spektakl na "Mestalji", Maksimoviću i drugovima malo falilo za veliki preokret!

Autor: Stefan Matić
sreda 25.09.2019.
21:53
Izvor: Sportske.net

Sjajan meč je odigran u Valensiji.

EPA-EFE/Kai Foersterling
EPA-EFE/Kai Foersterling

Povezane vesti

U okviru šestog kola Valensije je ugostila Hetafea, Valensija uspela da preokrene i na kraju da ipak prospe vođstvo od dva gola prednosti iz prvog poluvremena (3:3).

Gosti su poveli maltene iz prvog minuta, Džejson je asistirao Mati tako da su gosti iz Madrida imali minimalnu prednost. Značajan momenat utakmice jeste onaj u 10. minutu kada Gameiro izlazi zbog povrede a na teren ulazi Maksi Gomez.

Sjajni Urugvajac je uspeo da sam preokrene rezultat u koristi svog tima pošto je u razmaku od četiri minuta postigao dva gola. Prvo je makazicama poravnao na 1:1 u 30. minutu da bi onda sjajno šutirao glavom na asistenciju svog kapitena Pareha u 34. minutu.

Pet minuta posle toga osamnaestogodišnjak iz Južne Koreje Kangin Li upisuje svoj prvi gol u Primeri, asistent je Rodrigo u 35. minutu.

Ipak gosti se nisu predavali, izgleda da im je pauza itekako prijala. Maksimović i drugari uspevaju da za samo tri minuta postignu dva gola i tako vrate egal na "Mestalji". Prvo je Džejson stigao do gola u 66. minutu da bi Anhel u 69. minutu postavio konačan rezultat 3:3.

Na samom kraju meča su igrači Valensije zahtevali penal, ali je glavni sudija meča posle konsultacija sa VAR-om prosudio da nije bilo kontakta ruke defanzivca Hetafea sa loptom u šesnaestercu.

Hetafe je postigao gol za pobedu u 94. minutu, ali je gol rezerviste Anhela poništen zbog ofsajda.

Nemanja Maksimović je odigrao ceo meč za Hetafe.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke