Primera - Sosijedad slavio i prekinuo seriju "jorgandžija"!

Autor: Stefan Matić
subota 14.09.2019.
20:31
Izvor: Sportske.net

Domaćin slavio na svom "San Sebastijanu" u četvrtom kolu španske lige.

EPA-EFE/Juan Herrero
EPA-EFE/Juan Herrero

Povezane vesti

Letošnja pojačanja Odegard i Monreal doneli veliku pobedu od 2:0 nad Atletiko Madridom.

Prvo poluvreme su obeležili dobri napadi domaće ekipe. Ojarzabal i Ljorente su imali svoje prilike da već u prvom poluvremenu postignu gol, ali se ipak na pauzu pred drugi deo igre otišlo sa rezultatom 0:0.

Ipak Baskijci su uspeli u nastavku meča da iskoriste svoje prilike. Za tri minuta su postigli dva gola i uspeli da sruše Madriđane. Prvo je Odegard uspeo da uz malo sreće i odbitak savlada Jana Oblaka i donese prednost domaćem timu. Igrao se 58. minut!

A onda na scenu stupa letošnje pojačanje iz Arsenala. Naćo Monreal se najbolje snalazi u gužvi posle slobodnog udarca i koristi odbitak za prednost od 2:0. Igrao se 61. minut.

Tek posle dva gola deficita kao da je 'kliknulo' Madriđanima te počinju sa napadima. Ipak šutevi Vitola, Himeneza i ostalih nisu uspeli da završe iza golmana Real Sosijedada te su domaćini došli do velike pobede i prekinuli seriju od tri vezane pobede Atletika u španskom prvenstvu.


Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
adidas forever
Saturday, 14.09.2019
20:37

Eto, malko ih odučili od fudbala. Ako ništa dobićemo neizvesnost u zamenu za kvalitet, jer u ovom trenutku Real ne liči ni na šta, Barsa je još gora, a ni Atletiko izgleda nije mnogo bolji od njih.

avatar
RaZZoR (6x)
Monday, 16.09.2019
20:24

Barselona bez Mesija, Suareza i Dembelea, Real bez Azara a Atletiko mora da se uigra a do tad ce proc pola sezone, moram gazit svoje rijeci Sevilja izgleda ozbiljnije od Atletika mada ih nisam prije pocetka sezone smio svrstat u najboljih 6 ekipa