Primera - Šok terapija uspela, Sevilja slavila u Kataloniji, sudija delio kartone nakon poslednjeg zvižduka!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 17.03.2019.
18:08
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Sevilje slavili su u 28. kolu španske Primere, nakon promene trenera.

EPA-EFE/ALBERTO ESTEVEZ
EPA-EFE/ALBERTO ESTEVEZ

Povezane vesti

Pablo Maćin je nakon ispadanja iz Lige Evrope od Slavije iz Praga zaradio otkaz, Hoakin Kaparos ga je privremeno nasledio, a bivši sportski direktor Sevilje je ostvario trijumf na prvom meču na klupi "Rohiblankosa", njegovi puleni su u Barseloni bili bolji od Espanjola sa 0:1 (0:0).

U 22. minutu je domaćoj ekipi pripretio iskusni Ever Banega, ali je Argentinac sa ivice kaznenog prostora tukao tik pored leve stative.

Nekih 20ak minuta kasnije nova šansa za Andalužane, ovoga puta je Ben Jeder tukao nakon dobrog centaršuta, ali je i on bio neprecizan.

Otišlo se na odmor bez golova, da bi nakon sedam minuta igre u nastavku Mario Ermoso skrivio penal, odgovornost je preuzeo Visam Ben Jeder, koji matira Dijega Lopeza za 0:1.

Espanjol je do kraja bio bolji rival, ali nisu domaći uspevali da stvore ozbiljnije prilike pred golom rivala, Sevilja se dobro branila, pa je uspela da sačuva minimalnu prednost i ostvari trijumf sa novim trenerom.

Nakon poslednjeg sudijskog zvižduka, golman Sevilje Sorijano je provocirao domaće navijače, odgurnuo ga je Serhi Darder, iz celog komešanja pomenuti dvojac zaradio je po žuti karton, a kako su tokom 90 minuta takođe zaradili javne opomene, dobili su van terena i crvene kartone i propustiće naredne mečeve svojih timova.

Andalužani su šesti sa 43 boda nakon 28 kola, Espanjol 13. sa devet bodova manje.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke