Primera - Sevilja sigurna protiv Granade, loše vesti stigle sa Bliskog istoka!

Autor: Nikola Miloradović
subota 25.01.2020.
22:59
Izvor: Sportske.net

Pobeda Lopetegijevih pulena na "Sančes Pishuanu".

EPA-EFE/JOSE MANUEL VIDAL
EPA-EFE/JOSE MANUEL VIDAL

Povezane vesti

Fudbaleri Sevilje slavili su na svom stadionu protiv Granade sa 2:0 (2:0).

Oba gola pala su u prvih 45 minuta i to u idealnim trenucima.

Najpre su u 11. minutu stigli do prednosti, sjajan centaršut Navasa sa desne strane, nebeski skok Luka de Jonga i gol Holanđanina glavom za 1:0.

Na 2:0 povisili su u 34. minutu, sjajan prodor Regiljona po levoj strani, proturio je loptu do Nolita, a iskusni napadač lako matira Ruija Silvu i duplira prednost domaćeg sastava.

U finišu je najpre iskusni Soldado pokušao da vrati Granadu u igru iz slobodnjaka, ali je njegov dobar pokušaj uspeo da ukroti Vaclik, da bi koji minut kasnije sve dileme drugim golom na utakmici mogao da otkloni De Jong, ali je odlični golman Granade Silva uspeo da ukroti njegov pokušaj.

Do kraja nije bilo promena, pobeda Sevilje, koja je sada treća sa 38 bodova, pet manje od vodećih Barselone i Reala. Granada 12. sa 11 bodova manje od večerašnjeg rivala.

Gudelj je odigrao celo drugo poluvreme, kako je po povratku sa pauze na  terenu zamenio Franka Vaskeza.

Artur Ever Banega Serhio Eskudero

Večeras u timu nije bilo Evera Banege zbog nagomilanih žutih kartona, ali je Argentinac iskoristio suspenziju da se dogovori sa novim klubom.

Njemu ugovor sa Andalužanima ističe na kraju sezone, pa je odlučio da od leta karijeru nastavi u Saudijskoj Arabiji, zvanično je potpisao predugovor sa Al Šababom, za koji će zaigrati od narednog leta.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke