Primera - Šaponjiću mrvice, loš Atletiko, nula u Madridu!

Autor: Stefan Matić
nedelja 26.01.2020.
13:58
Izvor: Sportske.net

Mini derbi Madrida završen nerešeno.

EPA-EFE/RODRIGO JIMENEZ
EPA-EFE/RODRIGO JIMENEZ

Povezane vesti

Simeoneovi momci ponovo neuspešni u nalaženju protivničke mreže, Leganes osigurao bod (0:0).

Prvo poluvreme je bilo sadržajnije od drugog, makar po šansama.

Gosti su pripretili preko Brajtvajta, ali je Oblak fenomenalno reagovao i spasio svoj gol. Domaći su uhvatili korak u drugoj polovini poluvremena, Korea beleži veliki promašaj dok je Moratin pokušaj odbrani golman Leganesea.

Drugi deo igre prolazi u jalovoj inicijativi domaćina koji beleže osam šuteva ka golu gosta, ali tek jedan u okvir. Petnaestak minuta pred kraj rezervista Vitolo pada u šesnaestercu, "jorgandžijama" nije dosuđen penal.

Gosti su završili meč sa igračem manje, Kueljar dobija drugi žuti karton u nadoknadi, golman gostiju je napravio pravi haos.

Atletiko nastavlja sa lošim rezultatima, Simeonov tim na dve utakmice zaredom u La Ligi ne postiže gol.

Šaponjić je proveo svega nekoliko minuta na terenu pošto je u 88. minutu zamenio Vrsaljka.

 
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RaZZoR (6xx)
Sunday, 26.01.2020
15:51

Atletiko je igrao katastrofalno, Simeone gubi konce ne mirise na dobro, jos ako ispdnu u ligi sampiona sto je vrlo vjerovatno bice to veliki problem, potrosili su 300 miliona, Ljorente igra lose ,Feliks previse neiskusan a dosta je tereta na njegovim ledjima, Simeone u napadu nema rjesenje Kosta je van stroja a i kad igra nije neki igrac, tesko ce i u top 4 a ocekivao sam dosta vise od Atletika prije pocetka sezone.

avatar
Crveni Lucifer
Sunday, 26.01.2020
16:38

Od atletika ocekivao vise? Ti se decko bas ne razumes u fudbal, ali obzirom da igraju sa luzerima u ligi sampiona verovatno ce proci

avatar
Mirjevac
Sunday, 26.01.2020
22:19

Nesto mi ni Liverpul danas nije obelio obraz, i on je sa treceligasem mogo da ispadne iz FA kupa, ali Liverpul je imao keca u rukavu sudiu, koji kao navodno nije vido penal za treceligasa! Tvoj Liverpul je losije odigrao nego sto je to Atletiko, ali tebi je vazno da nekog drugog kritikujes a dok losu igru tvojih ne vidis!