Primera - Rutinski trijumf Atletika, Barsa na samo dva boda

Autor: Nikola Miloradović
subota 19.01.2019.
20:37
Izvor: Sportske.net

U okviru 20. kola španske Primere, madridski Atletiko je bez većih problema slavio na gostovanju jednoj od najslabijih ekipa u ligi.

EPA-EFE/Javier Cebollada
EPA-EFE/Javier Cebollada

Povezane vesti

Novajlija u elitnom rangu, ekipa Ueske, dočekala je madridski Atletiko na svom stadionu, gosti su opravdali ulogu favorita, slavili su sa 0:3 (0:1).

Igrao se 31. minut kada su poveli, Koke je sa desne stative poslao loptu na levu, tamo se našao Lukas Ernandez, koji donosi prednost "Kolćonerosima".

Sa tim rezultatom se otišlo na odmor, da bi nakon 12 minuta igre u nastavku na sjajan način Atletiko duplirao prednost.

Poslao je Grizman sa levog boka dijagonalu na desni, tamo se našao Santijago Arijas, koji na prvu hvata volej i postiže efektan pogodak za 2:0.

Sve je bilo jasno u 71. minutu, Lukas centrira sa levog boka, Grizman glavom pogađa prečku, lopta se odbija do Kokea, koji trese mrežu Ueske za 3:0.

Na kraju zaslužena pobeda Atletika, domaćin je pružio solidan otpor, ali su "Jorgandžije" nekako rutinski obavile svoj zadatak, te idu kući sa tri boda.

Atletiko drugi sa dva boda manje od Barselone, uz meč više, i pet bodova više od trećeplasiranog Reala. Ueska zakucana za dno sa samo 11 bodova, čak 30 manje od današnjeg rivala.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke