Primera - Real apsolvirao Granadu, madridski tandem deli prvo mesto!

Autor: Stefan Matić
sreda 23.12.2020.
21:40
Izvor: Sportske.net

Ipak, "jorgandžije" imaju dve utakmice manje.

EPA-EFE/JuanJo Martin
EPA-EFE/JuanJo Martin

Povezane vesti

Zidanovi momci slavili minimalac protiv neugodne Granade, Kazemiro postigao gol, ali i provukao se kod VAR-a za penal (2:0).

Granada je otvorila meč odličnim udarcem Puertasa i to već u prvom minutu, ali bez posla za Kurtou. Na drugoj strani pokušali su Benzema, a onda i Kros, ali golove nismo videli u prvom poluvremenu.

Dosta uzbuđenja u drugom poluvremenu, Real Madrid kontroliše meč. Asensio posle sjajne akcije i egzibicionog pokušaja pogađa tek statviu. Kros je ponovo pokušao iz odbitka, golman Silva brani - akciju završava Benzema čiji šut ide preko gola.

A onda samo minut kasnije, Asensio sjajno šalje centaršut - na pravom mestu Kazemiro koji pogađa za 1:0 u 57. minutu.
Ubrzo je i Kurtoa morao da interveniše, šut Puertasa brani Belgijanac. Imali smo u 77. minutu i pauzu zbog VAR pregleda. Granada je tražila penal, ipak Kazemiro i Real se provlače bez penala.

Odlični Asensio je imao još jedan pokušaj, ali Španca večeras neće gol. Što nije mogao Asensio napravio je Benzema, Francuz je prošetao odbranom Granade i overio pobedu u 93. minutu.

      
Standings provided by SofaScore LiveScore
   

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Thursday, 24.12.2020
01:08

Ovo vise nije ni da se piise o tome, ko je sumnjao da ce real da izgubi' Svi znamo da real samo pobedjuje uz pomoc sudija i Var-a, tko da i ovo veceras je kao svako drugu, da uz pomoc sudija real uvek pobedjuje!!

avatar
Don Carlo
Wednesday, 23.12.2020
22:53

@ Badr Hari
Sudija Munuera Martinez pogurao Real samo kako bi napakostio tvom idolu Messiju. 😂

avatar
Herkules88
Wednesday, 23.12.2020
22:46

Mislim da su Zidan i Benzema u vezi, pre neki dan Zidan reče da je Benzema najbolji francuski napadač svih vremena i ostao živ. Još ne želi ni da ga menja, da ga odmori malo, da da šansu drugima, izgubiće tako druge napadače a Benzema nije više mlad, povrediće se možda. Drugo obrazloženje nemam sem da se njuše u slobodno vreme

avatar
Bádr Hari
Wednesday, 23.12.2020
22:42

Sudija Munuera Martinez pogurao Real samo kako bi napakostio mom idolu Messiju. 😂

avatar
Badr Hari
Wednesday, 23.12.2020
22:40

Odličan Munuera, dokazao klasu napravivši se lud u nadoknadi prvog poluvremena kada je maestralno odignorisao čist penal za Granadu kao i u 75. minutu kada je takođe odignorisao još jedan čist penal za Granadu zbog igranja rukom, još jednom potvrdivši da je igračima Reala dozvoljeno igranje rukama u svom šesnaestercu. 😂

avatar
Колатерална Штета
Wednesday, 23.12.2020
23:08

Kada sam video da su 2 komentara, znao sam da je tvoj jedan, ali ti pišeš takve nebuloze, pa to je neviđeno...

avatar
Badr Hari
Thursday, 24.12.2020
21:10

Imaš i nastavak 'nebuloza': https://www.sportske.net/vest/medjunarodni-fudbal/zasto-ih-neki-zovu-real-vardrid-mozda-i-zbog-ove-tri-fotke-428008.html
Enjoy. 😂