Primera - Rapsodija Selte, "poker" za poluvreme, Fejsa skrivio penal!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 21.06.2020.
15:53
Izvor: Sportske.net

Ubedljiv trijumf ekipe iz Viga.

EPA-EFE/Lavandeira jr
EPA-EFE/Lavandeira jr

Povezane vesti

Fudbaleri Selte upisali su ubedljiv trijumf na svom stadionu protiv ekipe Alavesa, slavili su rezultatom 6:0 (4:0), pitanje pobednika je bilo rešeno već nakon 40ak minuta igre.

Igrao se 14. minut kada su stigli do prednosti, odličan centaršut Denisa Suareza, nebeski skok Džejsona Murilja, koji glavom matira golmana gostiju za 1:0.

Samo šest minuta kasnije, greška Ljubomira Fejse, koji je rukom igrao u svom kaznenom prostoru nakon jednog kornera, sudija je pokazao na belu tačku.

Odgovornost je preuzeo Jago Aspas, koji precizno šutira za 2:0.

Već u 27. minutu nove nevolje za goste iz Vitorije, Martin Agiregabirija je zaradio direktan crveni karton nakon jednog neopreznog starta, Alaves ostaje sa igračem manje.

To su domaći igrači iskoristili da reše pitanje pobednika već u prvom poluvremenu, a za samo minut se u dva navrata u listu strelaca upisao igrač Barselone na pozajmici u Vigu Rafinja Alkantara.

Najpre je u 40. minutu postigao predivan pogodak sa ivice kaznenog prostora, samo minut kasnije je uhvatio volej nakon jednog odbitka i preciznim udarcem uvećao prednost Selte na 4:0.

Sa tim rezultatom se otišlo na odmor, da bi u finišu domaćin stigao i do petog pogotka.

Gosti su skrivili još jedan penal, ovoga puta je odgovornost preuzeo povratnik Nolito, iskusni Španac je precizno izveo najstrožu kaznu za 5:0.

Nije ni to bio kraj, u 86. minutu Nolito beleži i asistenciju na drugom debiju u Vigu, sjajno je uposlio Santija Minu, kojem nije bilo teško da povisi prednost Selte na 6:0.

Do kraja nije bilo promene rezultata, ubedljiv trijumf Selte, koja je, čini se, konačno pokazala svoj potencijal.

Baner 10



Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke