Primera - Podela bodova u Valensiji

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 21.04.2019.
14:08
Izvor: Sportske.net

Levante je u okviru 33. kola dočekao Espanjol.

EPA-EFE/JUAN HERRERO
EPA-EFE/JUAN HERRERO

Povezane vesti

Fudbaleri Levantea podelili su bodove sa Espanjolom, meč u Valensiji okončan je sa 2:2 (0:1).

Gosti su stigli do prednosti u 16. minutu, Darder je prosledio loptu do Iglesijasa, ovaj se namestio na udarac na ivici kaznenog prostora rivala i udarcem u bliži ugao zatresao mrežu Levantea za 0:1.

Sa tim rezultatom se otišlo na odmor, da bi nakon 17 minuta igre u nastavku Levante poravnao.

Kampanja je izveo slobodan udarac sa desne strane, uputio je nezgodan centaršut, lopta je pala pred Rubena Veza, koji glavom matira golmana gostiju za 1:1.

Ipak, samo tri minuta je trajala radost domaće ekipe, nakon jedne dubinske lopte Ermoso spušta loptu pred gol Levantea, ona dolazi do Roke, koji je sa par metara kuca u mrežu Levantea za novo vođstvo gostiju iz Katalonije.

Nije to obeshrabrilo Levante, koji ponovo dolazi do izjednačenja samo sedam minuta kasnije.

Igrao se 72. minut kada su Majoral i Roćina odlično kombinovali na ivici kaznenog prostora rivala, potonji je raspalio po lopti i postigao vrlo efektan gol za 2:2.

Samo dva minuta nakon toga, Roćina je u pokušaju da ispravi sopstvenu grešku, nakon jednog lošeg prijema, nespretno uleteo u noge protivničkom fudbaleru, da bi ga sudija počastio drugim žutim kartonom i putom u svlačionicu.

U finišu po jedna prilika na obe strane, Levante je pretio preko Rođera, ali je Dijego Lopez sjajno intervenisao, da bi u 88. minutu Ernan Perez na drugoj strani pogodio stativu.

Na kraju podela bodova, Espanjol 10. sa 42 boda, osam više od Levantea, koji je 16. i ima dva boda više od Valjadolida, koji je prvi ispod crte.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke