Primera - Osasuna sa igračem manje odolela Sevilji

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 08.12.2019.
22:57
Izvor: Sportske.net

Podela bodova u Pamploni.

EPA-EFE/Quique Garcia
EPA-EFE/Quique Garcia

Povezane vesti

Fudbaleri Osasune su u 16. kolu španske Primere ugostili Sevilju, utakmica na stadionu "El Sadar" okončana je bez pobednika, rezultatom 1:1 (1:1).

Poveli su gosti u 11. minutu, odlična lopta Banege ka Muniru, bivši napadač Barselone se namestio na udarac na ivici kaznenog prostora rivala i veoma efektno zatresao mrežu rivala.

Osasuna je poravnala u drugom minutu nadoknade, sjajna peta Adrijana Lopesa ka Čimiju Avilji, koji snažno šutira i trese mrežu gostiju za 1:1.

Sa tim rezultatom se otišlo na odmor, da bi Ojer u 61. minutu zaradio drugi žuti karton, te je Osasuna ostala sa igračem manje.

Par minuta kasnije je Havijer Estrada svirao penal u korist gostujućeg sastava, ali je nakon pregledanja snimka odlučio da promeni odluku.

Nastavila je Sevilja da preti, Huan Perez je odbranio udarac Olivera Toresa u 74. minutu, da bi u 89. minutu veoma blizu postizanja pogotka bio bivši napadač Salcburga Munes Dabur, ali je Izraelac iz teške pozicije pogodio stativu.

Do kraja nije bilo promene rezultata, podela bodova u Pamploni.

Sevilja treća sa 31 bodom, tri manje od vodećeg dvojca (Real i Barsa), ali uz utakmicu više, Osasuna, 10. sa osam bodova manje.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke