Primera - Neto se obrukao, Grizman vadio kestenje iz vatre, Barsi samo bod u Vitoriji!

Autor: Ivan Cvetković
subota 31.10.2020.
22:52
Izvor: Sportske.net

Katalonci nikako da se vrate na pobednički kolosek kada je u pitanju domaći šampionat.

EPA-EFE/David Aguilar
EPA-EFE/David Aguilar

Povezane vesti

U osmom kolu španske Primere, fudbaleri Alavesa napravili su veliko iznenađenje pošto su remizirali kod kuće sa Barselonom rezultatom 1:1.

Barsa je od samog početka preuzela terensku inicijativu, ali osim pokušaja Mesija iz slobodnog udarca i Fatija nešto ranije nije bilo opasnosti po gol domaće ekipe.

Sa druge strane, Alaves je iskoristio veliki nesporazum u odbrani Katalonaca, pa je posle katastrofalne greške Neta Luis Rioha rutinski sproveo loptu u mrežu u 31. minutu.

Vidno je bila nervozna čitava ekipa Barse nakon toga, a Kuman je odlučio da napravi čak tri izmene na poluvremenu.

U drugom delu meča prvi je zapretio Mesi kojem je Pačeko "skinuo" udarac, da bi potom pokušao i Fati.

Alaves je ostao sa igračem manje u 62. minutu kada je Žota zaradio isključenje zbog nesmotrenog faula nad Pikeom, da bi "kazna" usledila minut kasnije.

Antoan Grizman je primio loptu koja se odbila do njega, ušao u kazneni prostor i lepom "bockom" prebacio golmana i poravnao rezultat.

Osam minuta kasnije, Francuz je ponovo pogodio, ali to mu se nije priznao pošto je bio u ofsajdu. Ređali su se napadi gostiju - Fati, Seržino Dest, potom i Pjanić, ali se u tim trenucima istakao fantastični čuvar mreže Alavesa Fernando Pačeko.

Alaves se nakon osam odigranih mečeva nalazi na 13. mestu sa osam bodova, koliko ima i Barselona na 12. mestu, ali sa dve utakmice manje.
   
Пласман обезедио SofaScore LiveScore
   

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

16 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bádr Hari
Sunday, 01.11.2020
11:33

pa svirajte penal da moj idol Messi da gol, kako ce drugacije ove sezone. :D

avatar
Offside
Sunday, 01.11.2020
02:23

Nemojte preneti napucavanje lopte ka sudiji za sta bi svi drugi igraci bilo kog kluba u Spaniji dobili direktan crveni i minimum 2 meca suspenzije...

avatar
Mak-Juventino
Sunday, 01.11.2020
00:57

Nadigrali ste Juventus kao nikad pre , a sada ovo ... Pike nije igrao , zato .. Djaba Bartomeu otisao , ako on ostane ...

avatar
Goran Stanojkov
Sunday, 01.11.2020
00:32

Dali je moguce da Pike Lengle Busketz Alba jos igraju u Barsu

avatar
P. S.
Sunday, 01.11.2020
00:25

Da su igrači Barse uspeli da upute više od 2 ispravna završna pasa možda ih ona glupost Netoa ne bi koštala 2 boda, ovako ni sa igračem više punih pola sata nisu uspevali da omaše igrače Alavesa prilikom skoro svih šuteva i dodavanja. Sa druge strane da igrači Alavesa nisu uspešno asistirali Grizmanu verovatno bi i sa igračem manje osvojili sva 3 boda.

Mnogi su kukali zašto Kuman nikada neće da ubaci Fatija i Dembelea zajedno, naravno svakoga na svoju stranu, jer to bi prštalo na terenu, razbili bi protivnika itd. Konačno im je Kuman ispunio želju. Od Dembelea smo videli isto što i na svakoj utakmici od kako je došao u Barsu: jedan jedini ispravan pas ka Messiju i apsolutno sve ostale lopte predate protivniku. Fati je bio bolji, ali ne preterano, tim pre što je iz odlične šanse morao dati gol kada ga je ležerno promašio. U drugom poluvremenu Dembele je otišao tamo gde mu je i mesto, a Fati je ostao u igri i zaigrao puno bolje, na momente čak i odlično, čime se kvalifikovao da i njega Kuman zameni. S. Roberto ponovo u timu i ponovo potpuno beskoristan, a Dest umesto na njegovo mesto ulazi na suprotnu stranu.

Sa ovakvim pasovima i upornim pokušajima da prođu kroz sredinu između 6-7 igrača Alavesa igrač više realno i nije nikakva prednost. Isti problem će imati protiv svake ekipe koja se organizovano brani, a nastave li ovako imaće i problem da se kvalifikuju za LŠ ili LE.

avatar
MunzeKonza
Sunday, 01.11.2020
00:06

Druga prica bi bila da je igrao madjionicar zvani Mesi. Nego pitam se gde je nestao, nesto ga dugo nema da resi "ovakve utakmice" ( gde je Barsa favorit).

avatar
Бојовић Милан
Sunday, 01.11.2020
00:01

Nema to,...jedna utamica dobra, dve loše. Zanesu sve one koji ih prate, razbiju Juventus i onda prosipanje bodova protiv ekipa sa dna tabele.

avatar
Solskjerove bebe
Saturday, 31.10.2020
23:55

Ova Barsa da igra u PL bili bi na 10tom mjestu na kraju sezone

avatar
Goran Stanojkov
Sunday, 01.11.2020
00:25

Ne igra u PL zato sto je najslabija liga

avatar
Badr Hari
Saturday, 31.10.2020
23:53

Da, previše bi bilo da u istom kolu Real ne pokrade utakmicu i da Barsa ne bude opljačkana. Da se to ne bi desilo angažovan je stari galaktikos Hernandez Hernandez kome ni na kraj pameti nije bilo bar da konsultuje VAR kada je napravljen čist penal nad De Jongom, a kamoli da pokaže na belu tačku. Da je Ramos leteo kroz vazduh kao De Jong pre bi Hernandez pokazao na belu tačku nego što bi Ramos pao na travu.

avatar
riquelme
Sunday, 01.11.2020
00:42

Daj covece veruj mi boli me uvo za Real ali kakva je ovo Barselona? Treba im igrac vise da izjednace... Kakav Pike, Lengle, Trincao! Upropastili su se skroz na skroz odugovlacenjem i bez ikakve ideje koga sutnuti, koga dovesti. Vukli su igrace dok im nisu prosli ugovori i dok za njih nisu mogli 2 kifle da dobiju sa platama koje su im nagurali. Sramota koji plan za period od proslih 5 godina. Mada ne znam ni koliko su mogli da odlucuju posto je stvarno majstor svog zanata se skroz pogubio! Trebao je da pocne da gura Nejmara da dobije zlatnu loptu to je mogao da zavrsi za 2 godine maksimum i svi zadovoljni i srecni.
Pike, Alba, Rakitic, Suarez su trebali pre minimum 2 godine da budu prodati.
Dembelea, Grizmana, Kutinja, Lenglea nisu trebali da kupuju i Vidala nisu trebali da uzimaju. Trebali su da zadrze Nejmara da dovedu Desta, Alabu, De Jonga, Ereru nisu smeli da puste da ode u PSG, Bruna Fernandesa i Vernera. Za stopere ne znam sta da im kazem... Iz Bilbaa ode jedan na 2-3 godine. Koliko god bili katastrofa u PL, Lindelof i Dijas, su ubice za tim kao sto je Barsa. Sve je ovo u 5 godina skockano u fulu sa 2 od 3 najbolja igraca na svetu i pre svega izvodljivo. Ali tu se pita onaj koji ce na kraju da ode za dz umesto za KDB-a i Mareza ako vec nije hteo da gradi i ostavi jaku Barsu. A te price dao Barsi titule ovo ono, nije dao nego posteno odradio posao za koji je debeljasko placen. Te price njemu je srce u Barsi, Realu ma daaj. Primaju poslednjih 10 godina 3 puta vise od najplacenijeg sledeceg do pojave Mbapea u PSG-u.
1. Ter Stegen, 2. Dest, 3. Alaba, 4. Lindelof, 5. Dias, 6. De Jong, 7. Herera, 8. Fernandes, 9. Verner, 10. Mesi, 11. Nejmar. Klupa Neto, Roberto, Fati i kindergarden Barse.

Ali za sve ovo mora da kazes brate pusti 50+ miliona daj da napravimo ludilo da pravimo makarenu.

avatar
Badr Hari
Sunday, 01.11.2020
22:04

I sam vidiš kakva je Barselona sa obzirom da je tačno to što si napisao. Pa zar onda nije daleko veća sramota krasti takvu Barsu negoli onu pre 10 godina? Oni se mukice jedva sastavljaju sa loptom i na svu tu muku ih Perez i Real kradu sudijama kako bi osvojili titulu. Pa ako sada ne mogu pošteno da osvoje titulu onda nikada neće moći. Žalosno...

avatar
Misosesic
Sunday, 01.11.2020
12:53

Kako je igrao tvoj idol?Izgleda da ce ga i ove sezone pokrasti za ZL jer igra kao GOAT.
Otvorim vest Barse samo da procitam tvoj komentar koji me uvijek nasmijem.pozz za tebe