Primera - Mesi i novi Mesi za dva minuta režirali pobedu Barselone!

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 02.02.2020.
22:54
Izvor: Sportske.net

Sjajni tinejdžer presudio Levanteu.

EPA-EFE/Alberto Estevez
EPA-EFE/Alberto Estevez

Povezane vesti

U 22. kolu španske Primere, fudbaleri Barselone savladali su na Nou Kampu ekipu Levantea rezultatom 2:1.

Od samog početka meča Barsa je nametnula svoj prepoznatljiv ritam i pretio uglavnom preko Mesija sve do 30. minuta.

Tada je Argentinac dodavanjem lopte u prostor "presekao" odbranu rivala, u sjajnoj situaciji našao se Ansu Fati koji se lepo snašao i savladao Fernandeza.

Praktično već u sledećem napadu usledila je ista kombinacija dvojice igrača koja se ispostavila fatalnom po Levante, ponovo je 17-godišnji Fati bio siguran egzekutor.

Nekoliko minuta kasnije Barsa je mogla i do ubedljivijeg vođstva, ali je Semedo nakon sjajnog prodora po desnoj strani pogodio prečku.

Na početku drugog dela igre zapretio je Rokina koji je gađao visoko preko gola Katalonaca, a posle njega pokušao je i Hernani kada je Ter-Štegen morao da reaguje i skloni loptu u korner.

Levante je uspeo da smanji zaostatak u drugom minutu nadoknade vremena kada je pogodio Ruben Rokina usled velike greške Ter-Štegena, ali više od toga ekipa iz Valensije nije mogla.

Nakon pobede na domaćem terenu, ekipa Kikea Setijena sada je na tri boda zaostatka u odnosu na vodeći Real.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Rise up
Monday, 03.02.2020
12:35

Prvo poluvreme su korektno odigrali. A drugo su igrali u fazonu neka vreme tece,cuvamo 2:0.Mogli su da prime 3 gola.Potcenili su protivnika. U svakom slucaju vidi se napredak dolaskom Setijena.Ne moze on za 15 dana da cudo neko napravi. Nije on kriv sto u odbrani ima samo Semeda koji je na nivou,a vezni red Buskec i Rakitic presporo...

avatar
BlueBoy84
Monday, 03.02.2020
10:26

Hrabri Levante i očajna odbrana barselone, očajni šakira

avatar
LFC*19
Monday, 03.02.2020
09:29

Ono kad zelis da nekome das na znacaju pa ga zoves Novi messi, a ne znas da reklamiras Mesija. MEsi veli i novi Mesi.

avatar
Mirjevac
Monday, 03.02.2020
01:21

Losa igra barcina, da nije bilo golmana Ter Stegerabarca bi izgubila i to sa mozda ped gola razlike! Barcina jako losa odbrana, sredina isto tako, jedino iz sredine je holandjanin nije bas bio los, dok Raketic nula, Buskets isto tako nije bas nula ali slab, Alba isto tako slabo odigrao, da nije bilo Mesija sa svojim asistencijama za AnsuFatija nista nebi bilo! AnsuFati je bio negde naj bolji, Mesi i on je bio dobar i Semedo je isto tako bio dobar, dok ostali slabo! Da je Mesija htelo on je imaosanse da postigne negde oko mozda cak pet gola, ali ga nesto zadnje vreme nece pa nece! Griezman tu i tamo nije bas nesto! Ova rotacija sa tri lazna navodno spice igraca barcu ce da kosta i to dobro, umesto da trener zakove na primer Grizmana na mesto spice a ne da on trckara svud redom i kad se lopta treba doda spice igracu njega nema u sesnaestercu protivnika, vec se posle lopta vraca nazad i opet nazad, katastrofa taktika od trenera!

avatar
zeks
Monday, 03.02.2020
00:44

Fati i Semedo odlicni.Dosta promasaja,mora se pobosljati realizacija

avatar
P. S.
Monday, 03.02.2020
00:19

Sa 70% poseda lopte, dosta slobodnog prostora koga je ostavljao vrlo loš Levante, solidnim pasovima te prelakom osvajanju lopte Barsa je za 90 minuta uspela da stvori praktično isti broj ozbiljnih šansi kao i Levante, te da dođe u situaciju u poslednjih par minuta da posedom čuvaju 2:1 na Camp Nou. Da je Messija hteo gol (kao što nije), da Ter Štegen nije onako primio gol itd. moglo je biti i 5:0, ali to ne bi promenilo činjenicu da je Barsina odbrana katastrofalna, te da ih nonšalancija u završnici napada sprečava da naprave veći broj ozbiljnijih šansi iz kojih bi dolazili i golovi.

avatar
Goran Stanojkov
Monday, 03.02.2020
01:16

Ne vide ljudi da su Alba Buskets I drvo Pike zalutali u Barsu kao I Grizman

avatar
Bádr Hari
Monday, 03.02.2020
00:13

kakav bre novi Messi? jedan je moj idol Messi, i samo nek neko krene da ih poredi imace posla samnom i mojih 50 profila. :D:D:D

avatar
Dimebag Dárrell
Monday, 03.02.2020
00:19

Na ovaj komentar mi žao i da te zezam...

avatar
BlúeBoy84
Monday, 03.02.2020
00:20

Tek tek mi je 11 godina