Primera - Ludnica na Kamp nou! Barsa postigla tri gola i izgubila, Andalužani šokirali Kataloniju!

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 11.11.2018.
18:09
Izvor: Sportske.net

Najbolja utakmica na Pirinejima u dosadašnjem toku sezone.

EPA-EFE/ALBERTO ESTEVEZ
EPA-EFE/ALBERTO ESTEVEZ

Povezane vesti

Fudbaleri Betisa napravili su ogromno iznenađenje na Kamp nou pošto su savladali favrozivanu Barselonu sa 4:3.

Gosti su krenuli veoma ofanzivno od samog početka meča i to im se isplatilo već u 20. minutu meča kada se Firpo Žunior poigrao sa Robertom i savladao Ter Štegena za šok na Kamp Nou.

Fudbaleri Barselone kao da nisu znali šta ih je snašlo od tog trenutka, a sve je postalo gore u 34. minutu kada je Hoakin duplirao prednost gostiju na asistenciju Kristijana Telja.

U drugom poluvremenu smo videli još više uzbuđenja, Barsa je uspela da smanji iz penala pošto je Leo Mesi bio precizan sa bele tačke u 68. minutu.

Entuzijazam Katalonaca trajao je svega tri minuta jer je Đovani Lo Selso iz kaznenog prostora upeo da povisi prednost Betisa u 71. minutu igre.

Osam minuta kasnije Barsa je ponovo smanjila zaostatak, ovoga puta preko dvojice rezervista, Munir je asistirao Vidalu kojem nije bilo teško da postigne gol.

Od tada su krenule velike nevolje po domaću ekipu pošto je Rakitić zaradio isključenje u 81. minutu, da bi dva minuta kasnije Serhio Kanales zapečatio sudbinu Barselone na današnjem meču.

Nadu je na kratko vratio Mesi svojim drugim golom u 94. minutu, ali već je bilo kasno za "Blaugranu".
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

66 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Admin+Stefan=Gejevi
Monday, 12.11.2018
21:59

Logican scenarijo za najvecu prevaru od kluba u istoriji sa najvecom prevarom od igraca,klub koji je sve trofeje osvajao pomocu sudija :D Real bi bolje prosao bez trenera nego sa Flopategijem na Kamp Nou :D

avatar
Yarmolenko
Monday, 12.11.2018
21:44

Ni sudija nije pomogao :D

avatar
IM
Monday, 12.11.2018
00:05

Deportivo sampion.

avatar
_mladenq
Sunday, 11.11.2018
21:42

kakav ti moras biti doktor, pa da si ovoliko retardiran a doguras do toga da vodis jedan od najboljih klubova svijeta:D, besmisleno je ovom konju vise imalo analiticki pristupati, samo se smijati nakon utakmica:D

avatar
Hocus Pocus
Monday, 12.11.2018
23:58

To kako je on dogurao da vodi Barsu mi nije jasno, ali mi je jos manje jasno kako on opstaje u Barsi... Nije vise za smeh, barem meni nije. Gledam kako vreme prolazi, a Barsa sve dublje tone, sve zbog tog debila i niko iz uprave ne upire prstom u njega i ne reaguju. Znas sta ne gledam ja svugde neku zaveru, ali me ne bi cudilo da je Bartomeu Perezov covek i da on drzi upkos svemu i dalje Valverdea na klupi. Ja drugo objasnjenje nemam...

avatar
Nenadd
Tuesday, 13.11.2018
10:48

Haha..da li si ti ozbiljan...gde ubaci teoriju zavere u sve ovo...umirem

avatar
_mladenq
Tuesday, 13.11.2018
01:43

haha, tesko to, pre ce biti da je uprava na celu sa bartomeuom bas toliko retardirana

avatar
V84
Sunday, 11.11.2018
21:30

S.roberto katastrofa deefanzivno, iako ima veci doprinos od semeda po desnoj strani, ne mogu se porediti po defanzivnom doprinosu. svakako bi semedo trebao biti startni bek. Pike penzija, bio rupa prosle sezone, ostao rupa i ove. par dobrih utakmica ne opravdava koliko gola su obojica (s.roberto i pike) kiksali. rakitic apsolutno nelogican starter svake utakmice. buskec koliko bio dobar prosle sezone toliko sada lose igra, umesto da sklanja "panjeve" on vadi kreativca artura i malcoma koji ume da da gol... suarez nek je jos 100x igrac meseca, mator je, spor je, treba sveze krvi. trenera nema potrebe komentarisati, danonocno radi na unistavanju barse. Dembele i ne treba da igra slepac taman bio bog fudbala licno a ne najobicniji balavander sa izmedju ostalog nerealnim talentom, 0 discipline i koeficijentom inteligencije prosecne domace kokoske.

avatar
Nenadd
Monday, 12.11.2018
20:07

Sve tacno zboris

avatar
Goran Stanojkov
Sunday, 11.11.2018
20:58

Ter Stegen brani zicer i da opet loptu Betisu kakva kiksara kriv je za 3 i 4 svi timovi napafaju na Pikea najsporiji zadnji nemogu vise da gledam kada je Pike u ekipi 100% Barsa prima golove daju 3 i izgubi utakmicu sa tu odbranu kiksare

avatar
Steffi Gay
Monday, 12.11.2018
21:51

Otkazale sudije

avatar
Goran Stanojkov
Wednesday, 14.11.2018
16:43

Barsi je lako kada u ligu ima real sigurno osvaja Primeru

avatar
Monte_Kristo
Sunday, 11.11.2018
20:55

Svi pricaju o losoj Barsi,sto neko ne pohvali Betis,momci su odigrali perfektan mec,i posle kruzi prica da je Primera nezanimljiva,pa ko moze Sitiju dva,ne cetiri da da u PL,a Barsa jaca od Sitija,toliko od mene.

avatar
adidas forever
Monday, 12.11.2018
21:56

Kad god na terenu imaš dobru i lošu ekipu uvek je pitanje da li je jedna loša zato što je druga dobra ili je druga dobra zato što je prva loša? Mislim da ovde nema nikakve dileme: Betis (kojima naravno čestitam na odličnoj partiji) je u proteklih 5 gostovanja postigao samo jedan jedini gol. Zašto nisu postigli 20 golova kada su već toliko dobri? Zato što su im protivnici, za razliku od Barse, imali odbrane. Ako se složiš da za lidera lige kakva je Primera najblaže rečeno nije normalno onako igrati odbranu, onda ćeš se složiti i da je razumljivo najpre kritikovati užasnu igru Barse, a tek potom hvaliti igru Betisa.

avatar
adidas forever
Thursday, 15.11.2018
01:22

Lepo je to što se ekipe poput Leganesa i Betisa 'vade' na Barsi, još lepše je što je Betis pružio odličnu partiju, ali golovi... 'aj''mo malko da budemo realni: kog to desnog beka Alavesa, Valensije, Đirone, Atletika ili Hetafea (na prethodnih 5 gostovanja) je Firpo (levi bek!!!) mogao zaobići kao S. Roberta (bez bloka, klizećeg, bilo kakvog drugog starta ili bilo kakve smetnje) na 11m od gola na poziciji sa koje je teško ne dati gol? Protiv koje od pobrojanih ekipa se Joaquín mogao naći potpuno sam na 7-8m posred gola da niko ne izađe na njega niti pokuša blok? Koji od golmana pobrojanih ekipa je reagovao k'o Karijus na Lo Celsov ne naročito dobar šut iskosa sa 11m? I na kraju koja od pobrojanih ekipa je dozvolila Canalesu da neometan poturi nogu na 4m od gola i sprovede loptu u mrežu? Kada ekipe tog ranga iznenade Real, Barsu, Atletiko i još ih pobede u gostima, pored odlične igre bar jedan ili dva gola daju nakim random šutevima sa 20-25m skinuvši paučinu, a koje ni 2 golmana ne bi mogla da odbrane. Ovde su sva 4 gola postigli između 4 i 11m potpuno NEOMETANI! Zbog toga je Betis utrpao Barsi 4 komada, a ne zbog njihove realno odlične igre, dok gore pobrojanim ekipama nije mogao dati više od jednog gola (Đironi) na 5 prethodnih gostovanja. Da li je normalno to što je radila odbrana još uvek aktuelnog prvaka Španije?

avatar
Monte_Kristo
Tuesday, 13.11.2018
20:51

Pa ovo su mecevi gde se ekipe"vade" za losu igru,gde ces veci motiv da pokazes nego protiv Barse,to sto su igrali lose zadnjih 10 tekmi je druga stvar,ja pricam o ovom mecu,i kazem da je Betis ubio,izasli,odigrali atomski,napali,iznenadili Barsu,sto bi svaki tim po meni trebao da pokusa i u PL,jer Siti ne bi znao sta da radi u tom trenutku,ko god ih je napao,nokautirao ih je,a da je Barsi losa odbrana je takodje istina,ali dati 4 komada u gostima bilo kom timu ne mozes ako nisi odigrao perfektan mec.

avatar
Nenadd
Sunday, 11.11.2018
20:20

Pike i Buskec opet najgori, Suarez neupotrebljiv, svi ocekuju od Mesija da ih vadi svaki put...Valverde nema autoritet kao ni pojma sto je ocigledno

avatar
Hocus Pocus
Monday, 12.11.2018
23:40

Najgori je Rakitic i to ubedljivo,beskoristan je i u fazi odbrane i u fazi napada,drvo nevidjeno, pa za njim ide Roberto koji ni kriv ni duzan igra na poziciji beka, a na trecem mestu je Pike, dok se za Buskeca ne slazem da pripada toj grupi, jeste u padu forme, ali tek bez njega u vezi je potop. To vidi svako ko gleda Barsu, i ako zna sta treba da gleda. Da neko kaze da su Pike i Buskec najgori je smesno, iako ne blistaju ima i gorih...

avatar
P. S.
Wednesday, 14.11.2018
01:06

Jeste Rakitić beskoristan i u fazi odbrane i u fazi napada, ali je zato na sredini terena... potpuno beskoristan. :D

avatar
_mladenq
Tuesday, 13.11.2018
03:56

'beskoristan je i u fazi odbrane i u fazi napada', bukvalno

avatar
Đorđe Dangubić
Sunday, 11.11.2018
19:46

Nešto razmišljam ovo je Juventusova najveća šansa da osvoji ligu šampiona . Ne govorim to zbog Ronalda već zbog činjenice da igraju veoma dobro i stabilno dok timovima poput Reala,Barse,Bajerna ne cvjetaju ruže.Ove godine ili nikad za Juve.

avatar
amigo999
Sunday, 11.11.2018
20:25

Nepobedjuju uvek najbolje ekipe...

avatar
Rise up
Sunday, 11.11.2018
21:22

I onda im dodje nikad gori Junajted i pobedi ih usred Torina.

avatar
Misosesic
Sunday, 11.11.2018
19:41

Gledam Barsu i mislim se u sebi sta je Lopategi napravio od Reala kad ovakvu Barsu još bez Mesija nije mogao da dobije,ili bar nereseno da izvuče.Al eto hvala bogu Real je izašao kao pobjednik iz ElKlasika(resio se Lopategija a Barsa zadržala Valverdea) i sad sa prosječnim trenerom možemo nešto i očekivati.Ako večeras pobedimo Seltu eto nas na 4 boda,sa ovim vizionarom na klupi Barse to bi se brzo trebalo sustići.

avatar
P. S.
Sunday, 11.11.2018
21:05

Što se toga tiče pobednik El Klasika se znao i pre početka utakmice, jer i da je bilo obrnuto Lopetegi bi leteo napolje, a nosonja bi ostao najmanje do kraja tekuće sezone, ako poželi i duže. Za Real bi to bila pobeda koja ne menja činjenicu da Lopetegi mora da leti, a za Barsu bi to bio samo 'jedan loš dan' (kao onaj protiv Rome), nakon koga se treba 'spremiti za novu utakmicu'... :D

avatar
Misosesic
Monday, 12.11.2018
21:30

Jeste Lopategi bi dobio otkaz ali kad?Pobeda protiv Barse bi mu dala sigurno jos tri cetri utakmice kredita kod Pereza koji ga je i ovako teska srca otpustio.Meni nije samo jasno ko to toliko gura Valverdea i sta odbor direktora Barselone vidi u Valverdeu?Al eto ja se nadam da cu ga gledati na klupi Barselone jos dugi niz godina jer ipak on je Realovo najvece pojacanje cak i da vratimo Ronalda i kupimo Mesija :D

avatar
ixyco96
Monday, 12.11.2018
04:52

Mislim da je fora bas tu " bez messija" gledam ih sve.. i mislim kako su preoptereceni da vrate loptu mesiju u kaznenom kako bi messi sutirao,cak i u trenucima kada je bilo nekoliko boljih izbora.

avatar
Ulquiorra Cifer
Sunday, 11.11.2018
19:38

Karijuse ? Dobar mec, drago mi je da ej old man Joaquin dao gol, bice ovo zabavna sezona u Spaniji cini se.

avatar
Sunday, 11.11.2018
19:37

Свака част Бетису, ипак ће бити занимљив шампионат !

avatar
Aleksandar Kosic
Sunday, 11.11.2018
19:30

Van utakmice smo bili citavo vrijeme,3 gola na misice,ali dobro idemo dalje! Niko nije nepobjedljiv.

avatar
Ccedo
Sunday, 11.11.2018
19:29

Ja gadjao 2-2 5+ proslo lagano

avatar
conecorleone
Sunday, 11.11.2018
21:05

Igras realno :D

avatar
Stari
Sunday, 11.11.2018
19:24

Prime 4 komada kući. Smejurija od ekipe i trenera!!!

avatar
P. S.
Sunday, 11.11.2018
19:23

Katastrofu u najavi smo imali još od trenutka kada je (p)ostalo jasno da je Valverde ostao. E sad ako ne protiv jednog Reala, tu je drugi ili treći, pa onda neka Roma u LŠ, biće ovoga još dosta do kraja sezone. Nakon što smo u prvih pola sata videli kako se kreću igrači Barse i nakon što je Betis poveo sa 2:0 jasno je bilo da Barsa nema šta da traži u ovoj utakmici. Ali i tih 0:2 nije bilo ništa u odnosu na činjenicu da je Valverde imao još 3 izmene. Već kada je obavio prve 2 put do katastrofe je bio širom otvoren. Sve što je Barsa uradila do kraja utakmice bilo je na silu, za razliku od onoga što je Betis opušteno radio igrajući protiv ekipe bez ikakve odbrane. Da nisu bili (pre)zadovoljni sa po 2 gola razlike u najvećem delu utakmice mogli su u svakom (ali bukvalno svakom) napadu da postignu po gol.

avatar
GO HARD
Sunday, 11.11.2018
19:22

Ali kakav penal im je sviran hahaha, dzaba VAR, ne pomaze nista protiv kradja.

avatar
Fischer
Sunday, 11.11.2018
21:40

2-6, 5-0, 0-4, 5-1

avatar
ixyco96
Monday, 12.11.2018
04:55

Troll. nije li bilo kontakta?

avatar
scofield
Sunday, 11.11.2018
19:22

Ova Barselona ne uliva nikakvo poverenje. I Barsa i Real nikad gori

avatar
P. S.
Sunday, 11.11.2018
20:57

Grešiš, Barsa itekako uliva poverenje... svakoj ekipi koja slučajno zaluta u 1/8 ili 1/4 finale LŠ pa naleti na Barsu i izgubi sa 5:0, da ništa nije gotovo. Čak i da Barsi zabiju manje od 3-4 gola u prvom halfu revanša mogu da računaju da nosonja ima 3 izmene i da se igra još 45 minuta, pa bi još 3-4 komada trebali da budu nivo rutine. :D

avatar
Pione Sisto
Monday, 12.11.2018
21:55

Barsa uliva poverenje? Hahahaha

avatar
Hocus Pocus
Sunday, 11.11.2018
19:20

Sve je receno odavno nema sta vise da se prica, kolika je rak rana Valverde. Upuvana sova je dovela moju Barsu koju gledam preko 15 godina na nivo osrednjeg kluba, pa nama je Betis na sred Nou Kampa ocitao fudbalsku lekciju bez mnogo naprezanja, realnost... Tuzno je to sto poslednje Mesijeve dobre godine ce biti provedene sa tim idiotom na klupi, tuzno je sto Kutinjo nije ni bleda senka kakav je u Liverpulu zbog onog idiota na klupi, tuzno je sto su talenti poput Dembelea i Malkoma izgubljeni u Barseloni zbog onog idiota na klupi, itd itd, da ne nastavljam da nabrajam, potresno je...

avatar
F. C. B.
Sunday, 11.11.2018
21:03

I tužno je što se čitav sistem igre, pravljen nekolike decenije, raspada zbog tog istog idiota..

avatar
_mladenq
Sunday, 11.11.2018
21:38
avatar
Rise up
Sunday, 11.11.2018
19:17

Igra u ovom drugom poluvremenu nije bila losa ali minus od dva gola iz prvog poluvremena je bio prevelik.Dominirao je Roberto 3 gola su pala preko njega. Doduse nije on kriv nego Valverde koji drzi Semeda na klupi.Ter Stegenu se nema sta zameriti na kiksu jer ima stvarno kredit.

avatar
ixyco96
Monday, 12.11.2018
04:56

za Ter Stegena se slazem mogao je i 5 da primi na njegov racun..

avatar
El Clásico leyendas
Sunday, 11.11.2018
19:15

Ter Stegen u stilu svog zemljaka iz Liverpula

avatar
Stevan Mikša
Sunday, 11.11.2018
19:15

Zato se bunili navijaci Barse zbog otpustanja Lopetegija. :D Cim dobio otkaz, Barse krece da posrce.

avatar
zeks
Sunday, 11.11.2018
19:14

Ceo svet vidi da je Roberto na beku katastrofa sem Valverdea.Sredina takodje uzasna.Zasluzen poraz

avatar
Tata Messi
Sunday, 11.11.2018
19:14

Nadam se da Roberto vise nece igrati desnog beka jer je u defanzivi katastrofalan.Ter Stegenu ne zameram na gresci jer nas je pre toga hiljjadu oua spasio.A za Valverde nemam sta reci osim toga sto cekam da ga sto pre smene da se spasi sta se moze spasiti.Jedina dobra stvar je sto nezamenjivi Rakitic nece igrati sledecu utakmicu :D

avatar
Stefoon
Sunday, 11.11.2018
19:14

Nosonja sa Rakiticem mora da leti.

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Sunday, 11.11.2018
19:14

Bice ovo jedna zanimljiva sezone, gle sad kad Celta uzme bodove Realu. Kakav skor ima ATM i da su na bod od vrha, ni oni sami ne znaju kako je to moguce.

avatar
RIP-chechk
Sunday, 11.11.2018
19:14

I Alaves na pojen do prvog mesta.

avatar
Sunday, 11.11.2018
19:30
avatar
RIP-chechk
Sunday, 11.11.2018
20:06

u je vidi stvarno. haha

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Sunday, 11.11.2018
19:13

Jel ono kiksnuo ter stegen...nema veze nije mu prvi put

avatar
Tata Messi
Sunday, 11.11.2018
19:32

A kad vas nosonja kiksa ti nista ne kazes :D ?

avatar
conecorleone
Sunday, 11.11.2018
19:11

Gleda li flopetegi kako je to rutinski trebalo da izgleda. Svaka cast za Betis,ni nepostojeci penal ih nije omeo da pobede.

avatar
04
Sunday, 11.11.2018
20:10

Gleda li Zizu kako se to radi? 4:3 u gostima, a ne 0:3 i 2:3 kod kuće. :D Za razliku od onog nepostojećeg penala u 93. minutu, koji Real gura direktno u polufinale u kome će Bayern biti najstrašnije opljačkan, ovaj itekako postojeći penal Barsi donosi... apsolutno ništa. :D Još neki komentar? Gol iz ofsajda? Ili oba preostala? Možeš ti to bolje... :D

avatar
conecorleone
Monday, 12.11.2018
21:30

Mogu naravno nego nemam vise ni ispiraciju,potrosio sam se nabrajajuci uspehe poslednjih godina kluba za koji navijam a i pokazao sam se kao odlican prognozer kad sam posle prve Zizuove ls najavio jos jednu pa jos jednu pa onda ispadanja barse u 1/4 godinama zaredom pa cak i protiv Rome kad se prva utakmica zavrsila 4-1.

avatar
Boixos_Nois
Sunday, 11.11.2018
21:14

Pa ovakav penal je suđen Realu protiv PSŽa prošle sezone kod 0-1 za PSŽ. Jedino je razlika što je Kros bio 1 metar u ofsajdu što nisu htjeli ni da puste na usporenoj snimci.