Primera - Kolo u znaku Felipea Kaiseda

Autor: Boban Filipović
petak 10.04.2015.
14:34
Izvor: Sportske.net

Ekvadorski napadač je dva puta torpedovao 'Žutu podmornicu' u ubedljivoj pobedi Espanjola na 'El Madrigalu' što mu je donelo titulu najboljeg igrača 30. kola špnaskog šampionata.

Beta/AP Photo/Manu Fernandez
Beta/AP Photo/Manu Fernandez

Povezane vesti

Zavesa na vanredno, 30. kolo Primere spušteno je sinoć, viđeno je veliko iznenađenje, Viljareal je pretrpeo ubedljiv poraz rezultatom 0:3 na svom bunjištu od Espanjola, a najveći krivac za takav scenario bio je napadač gostiju iz Katalonije Felipe Kaisedo.

Reprezentativac Ekvadora je postigao prva dva gola na 'El Madrigalu' i najzaslužniji je za prekid loše serije Espanjola i najzalsužniji za prvu pobedu kluba iz Barselone još od kraja februara.

Espanjol je tako na njegovim krilima skočio na osmu poziciju na tabeli, a 26-godišnjem robusnom napadaču pripalo priznanje za najboljeg igrača 30. kola Primere.

Kaisedu, koji je tokom svoje karijere u dva maha kratko boravio na Iberijskom polustrvu braneći boje Malage i Levantea, ovo je debitantska sezona u dresu Espanjola. Ide mu vrlo dobro, postigao je 8 pogodaka u dosadašnjem toku sezone u Primeri, pogađao je i u Kupu Kralja, treći je strelac tima iza Serđija Garsije i Kristijana Stuanija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke