Primera - Katalonci ponovo kobni po Simeonea, Atletiko se izvukao!

Autor: Aleksa Blaćanin
nedelja 02.12.2018.
18:10
Izvor: Sportske.net

Madriđani jedva stigli do boda.

EPA-EFE/Enric Fontcuberta
EPA-EFE/Enric Fontcuberta

Povezane vesti

Biće ovo totalno ludilo do kraja, a sada je Đirona uspela dodatno da zakomplikuje ovo takmičenje. Dočekali su Atletiko Madrid i odigrali nerešeno, rezultat je bio 1:1 (1:0).

Izgleda da je težak i zgusnut raspored uticao na Atletiko Madrid, pa su oni danas pružili nešto lošiju partiju. Ipak, ovo ne umanjuje Đironinu fantastičnu partiju i sjajan rezultat, koji je uz malo sreće mogao da bude još bolji. Domaćin je uz Alaves najprijatnije iznenađenje ove sezone i nadaju se da bi mogli da imaju čak i uspešniju sezonu od one prethodne.

Igralo se prilično čvrsto, sa dosta duela, a u samom finišu prvog dela igre, Oblak je napravio penal i dobio žuti karton. Stuani je iskoristio ovo i realizovao udarac sa bele tačke. Domaćin je otišao na odmor uz lepu prednost, a do kraja meča su pokušali i da je zadrže. Atletiko je napao Đironu, ali kao da nisu imali dovoljno snage. Prošli vikend su igrali derbi sa Barselonom i izgubili dva boda u samom finišu meča, a u toku nedelje su igrali sa Monakom u okviru grupne faze Lige šampiona. Gosti su krenuli ka golu Đirone, ali izgledalo je kao da nemaju rešenja za njihovu fantastičnu odbranu. Na kraju su gosti uspeli da izbegnu poraz uz dosta sreće. Atletiko je krenuo u kontru, Kosta je fantastično primio loptu, a onda je Ramaljo u želji da izbaci loptu matirao svog golmana. Pitanje je da li bi Kosta postigao gol iz ove situacije jer su pored njega bila dva igrača Đirone.

Atletiko je ovim golom dobio "vetar u leđa", pa su "Jorgandžije" krenule po sva tri boda. Na kraju se ispostavilo da nije bilo dovoljno vremena i da je ovo konačan rezultat. Možda i najpravednije. Đirona je tako ostala u samom vrhu, sa samo 2 boda manje od Reala i samo 5 bodova manje od vodeće Sevilje. Atletiko se ovim remijem izjednačio sa Barselonom na drugoj poziciji, koja ima i meč manje.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke