Primera - Granada za poluvreme rešila duel povratnika!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 23.02.2020.
13:52
Izvor: Sportske.net

Ubedljiva pobeda u Pamploni.

EPA-EFE/Pepe Torres
EPA-EFE/Pepe Torres

Povezane vesti

Fudbaleri Granade slavili su na gostovanju u Pamploni protiv Osasune sa 0:3 (0:3).

Svi golovi pali su u prvih 45 minuta, poveli su u četvrtom minutu, Maćis je snažno šutirao u bliži ugao sa 10ak metara od gola rivala i pocepao mrežu Osasune.

U 28. minutu je Venecuelanac ponovo pobegao odbrani domaćina i još jednom je na efektan način zatresao mrežu rivala za 2:0.

U 41. minutu Erera upisuje drugu asistenciju na utakmici, proigrao je Fulkijera na desnoj strani, Francuz je na prvu veoma precizno i snažno šutirao, 3:0 za Granadu.

Osasuna je bila potpuno potučena, Soldado je u 50. minutu mogao da povisi na 4:0, ali je Serhio Erera dobro intervenisao.

U finišu prilika i za Puertasa, ali neprecizan šut fudbalera gostujućeg sastava, da bi se Soldado upisao u listu strelaca u 82. minutu, ali je njegov pogodak poništen zbog ofsajda.

U poslednjim minutima je u dobroj prilici bio i Darko Brašanac, mogao je bivši fudbaler Partizana da postigne počasni gol za domaćina, ali je tukao preko gola Granade.

Na kraju gotovo rutinska pobeda Granade u duelu povratnika u najviši rang, sada su deveti na tabeli sa 36 bodova, Osasuna je sa pet manje na 12. mestu.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke