Primera - Fekir probudio ranjenog lava, Grizman potopio Betis!

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 25.08.2019.
22:53
Izvor: Sportske.net

Barselona slavila nakon preokreta.

EPA-EFE/ALEJANDRO GARCIA
EPA-EFE/ALEJANDRO GARCIA

Povezane vesti

Fudbaleri Barselona ostvarili su prvu pobedu u španskoj Primeri pošto su u drugom kolu savladali Betis sa 5:2 na Kamp Nou.


A onda je na scenu stupio Antoan Grizman.


To kao da je dalo dodatnu snagu pulenima Ernestea Valverdea koji su zatim rutinski završili posao golovima Kristijana Perezea u 56. minutu i Đordija Albe četiri minuta kasnije.

U strelce se zatim upisao i Arturo Vidal na asistenciju Grizmana u 77. minutu, da bi utešni pogodak za goste postigao Loren dva minuta kasnije.

Situacija nakon poraza u Bilbau je postala nepodnošljiva, pa nema sumnje da će ovaj ubedljivi trijumf pomoći stručnom štabu, ali i igračima da se vrate na pobednički kolosek.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Steffmajster
Monday, 26.08.2019
09:38

a strucnjak Valverde nasao poziciju De Jongu, bravo... jos jedan u nizu upropasten odlican igrac

avatar
peca
Monday, 26.08.2019
08:32

Kakav crni preokret!?Klasicno sticovanje kladionica da ne dodje iz keca u keca!
Kao na poluvremenu 1:1!
Futbal je cista prevara ni f od njega a tek Njukasl ha ha...strasno sta se radi...

avatar
Lecter
Sunday, 25.08.2019
23:54

Sa Grizmanom su dobili neku novu dimenziju u napadu. Jednostavno je klasa. Perez opasan igrac. Svakako treba da dobija sansu pre Dembelea. Problem sredine terena je Buskec. Vec godinu dana se slepa. Svaka cast za godine unazad ali ne zasluzuje mesto u 11.

avatar
stevan_vasic90
Sunday, 25.08.2019
23:16

Jel sad vidite zasto niko od nas nista o fudbalu ne zna(iako svi mislimo da nesto znamo)? Zato jer se koliko prosle nedelje moglo procitati kako je Griznman samo jedan prosecan igrac koji ne vredi vise od 30-40 miliona i koji jedino od svega ima solidnu kontrolu lopte. Eeeeej, reci to za igraca koji je bio najbolji igrac Francuske koja je osvojila Svetsko prvenstvo i godinama ubedljivo najbolji igrac Atletica koji je dolazio do finala LS i uzeo titulu prvaka Spanije ispred nosa jednom Realu i Barceloni?
Momak pre svega ima glavu, jedan od retkih koji umeju da razmisljaju- to se vidi sa svakim potezom koji napravi i svakom odlukom koju donese na terenu.

avatar
P. S.
Sunday, 25.08.2019
23:15

Bez obzira da li Barsa gubi ili pobeđuje mi svakako gledamo reprize onoga čega smo se nagledali prethodne 2 godine. U šemi koju smo gledali i večeras Barsa je potpuno mrtva i beživotna na 0:0, za nijansu manje na 0:1 u smislu da bar pokušavaju nerezonskim, sporim i pogrešnim pasovima da izgrade akcije, što naravno ne uspevaju. I tu se negde meč lomi: ili protivnik visokim presingom daje drugi gol ili Barsa preko jedinog čoveka na terenu koji je u stanju da šutne u okvir gola (to je uglavnom Messi, večeras je to bio Grizman) dolazi do izjednačenja. Najčešće taj isti čovek dovodi Barsu u vođstvo i tek tada Barsa počinje da igra, počinju da se trude, da trče, da ne beže od duela, a protivnik naravno pada. Sada već gol može da postigne i neko drugi, pasovi više nisu pogrešni, igra se brže, a čak i oni koji nisu mogli da se sastave sa loptom uspevaju da prođu, dodaju, šutnu u okvir gola, a neko čak i pogodi - takoreći svi osim Rafinje igraju primetno bolje. Verovatno bismo gledali bolja izdanja Barse kada bi utakmice počinale sa 2:0 za Barsu, a ne sa 0:0.

avatar
El Nindža
Sunday, 25.08.2019
23:12

Ovaj mali Perez se ozbiljno nameće.

avatar
zeks
Sunday, 25.08.2019
23:02

Grizman zalupio Nejmaru vrata od Barselone

avatar
Tata Messi
Sunday, 25.08.2019
22:56

Grizman ko sat igrao.Ova utakmica pokazuje da se moze dobiti i bez Messija.Barselona ne sme niposto da proda ovog Ansu Fatija.Lik je iskidao

avatar
Kive
Sunday, 25.08.2019
22:56

Kao sto sam rekao kada je dosao i sada Grizman ce biti veliko pojačanje 2 gola i asist odlicno. Preuzeo odgovornost kada nema ni Messia Suareza i Dembelea. Kada se sve to uzme u obzir odlican rezultat.

avatar
Crveni Lucifer
Sunday, 25.08.2019
22:55

Grizman>messi, nek kratki krene da pakuje kofere vise nije glavni baja u kraju