Primera dobila još jednog člana za narednu sezonu!

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 20.05.2019.
23:16
Izvor: Sportske.net

Poznat i 18. učesnik elitnog španskog šampionata za sezonu 2019/20.

Povezane vesti

Osasuna se vratila u Primeru!

U 39. kolu španske Segunde, Albasete je na svom stadionu doživeo poraz od Granade, rezultatom 0:1 (0:0), što je ekipi Osasune obezbedilo jedno od prva dva mesta na tabeli, samim tim i direktan plasman u Primeru.

Ekipa iz Pamplone je prva na tri kola do kraja druge španske lige, imaju 78 bodova, četiri više od Granade i 10 više od Albasetea.



Sva je prilika da će i Granada u Primeru, ali matematički još nisu obezbedili jedno od prva dva mesta, šanse za drugo mesto u teoriji imaju još i Majorka i Malaga.

Vodiće se borba i za plej-of, na šestom mestu, poslednjem koje vodi u doigravanje je Kadiz, ali velike šanse imaju i Deportivo La Korunja i Ovijedo, dok nada tinja i u redovima Almerija i Hihona, mada je šansa ove dve ekipe samo teoretska.

Dakle, Osasuna se seli u Primeru, iz koje su ispali Ueska, Rajo Valjekano i Đirona, Grada ima velike šanse da overi plasman već u narednom kolu, kako stvari stoje za poslednje mesto će se boriti Albasete, Majorka, Malaga i Kadiz.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 20.05.2019
23:20

Hajde jos i Deportivo i Majorka ili Malaga, a onda jednog lepog dana i Saragosa i Tenerife da se vrate, a jednog ''ruznog'' i Hihon i Ovijedo ili Inijestin Albasete:-D