Primera - Dmitrović i dalje bez pobede, šok u Eibaru za tri minuta!

Autor: Stefan Matić
nedelja 15.09.2019.
13:57
Izvor: Sportske.net

Veliki preokret u zadnjih petnaest minuta meča.

EPA-EFE/JUAN HERRERO
EPA-EFE/JUAN HERRERO

Povezane vesti

Dve ekipe koje do sada nisu zabeležile pobedu, ali pobedu u derbiju začelja odnosi Espanjol golovima Fereire i Granera u završnici meča 2:1.

U prvom poluvremenu nismo imali uzbudljivih dešavanja, dva tima uopšte nisu ni zabeležila šut u okvir gola. Zato je drugo poluvreme u potpunosti bilo drugačije.

Poveli su domaći preko odličnog uvežbanog prekida, Oreljana u nalazi Ramisa koji glavom prosleđuje loptu u mrežu za vođstvo domaćina od 1:0 u 58. minutu.

Delovalo je da meč ulazi u mirnu završnicu, ali su gosti iz Barselone mislili drugačije. Prvo je Fakundo Fereira postigao gol za izjednačenje u 76. minutu, napadač gostiju se ovom prilikom i povredio, te je morao da napusti teren.

Umesto Fakunda ulazi Granero koji donosi preokret i drugi gol za Espanjol samo tri dva minuta po ulasku u meč. Igrao se 79. minut, gosti su poveli sa 2:1.

Pokušali su domaći da stignu makar do boda, čak je igrač Espanjola Naldo dobio i drugi žuti karton, ali je do kraja ostalo 2:1 za goste koji upisuju svoju prvu pobedu u Primeri ove sezone.
 
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke