Primera - Dmitrović do tri boda u 95', malo dva penala za Majorku!

Autor: Stefan Matić
četvrtak 31.10.2019.
20:55
Izvor: Sportske.net

Spuštena je zavesa na jedanaesto kolo.

EPA-EFE/CATI CLADERA
EPA-EFE/CATI CLADERA

Povezane vesti

Eibar kao domaćin savladao Viljareal u zadnjem minutu, (2:1), Majorka remizirala sa Osasunom (2:2).

Eibar - Viljareal 2:1

Eibar je bio bolji tokom većine utakmice, Oreljana je bio najaktivniji, ali Španac propušta dve odlične šanse tokom prvih 45 minuta. Na drugoj strani Čukuveze je pretio, ali se na pauzu odlazi bez golova.

U nastavku domaći tim traži i penal desetak minuta po povratku sa pauze, ali sudija nije delio isto mišljenje. Ipak Eibar dolazi do prednosti preko Kikea koji je bio najviši posle kornera u 62. minutu i pogodio za 1:0.

Viljareal stiže do izjednačenja, rezervista Moreno pogađa za 1:1 nekoliko minuta pred kraj meča, ali se domaći nisu predavali.

Titula heroja pripada Oreljani koji postiže gol za pobedu u 95. minutu, ovo je prva pobeda Eibara posle tri neuspešna kola.


Majorka - Osasuna 1:1

U susretu na Palma de Majorci smo videli dva penala za domaćina, po jedan u svakom delu igre. Prvo je Žunior iskoristio svoj u 21. minutu da bi Kardona izjednačio na 1:1 u 69. minutu. Ipak prednost domaćih vraća Sevilja ponovo sa bele tačke petneastak minuta pre kraja utakmice, ali je rezultat 2:1 potrajao svega dva minuta pošto Garsija daje gol u 77. minutu i tako postavlja konačnih 2:2.


 
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke