Primera - Derbi na "Pishuanu" opravdao očekivanja, Madriđani nose bod kući

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 06.01.2019.
18:20
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Sevilje su u okviru 18. kola španske Primere dočekali madridski Atletiko.

EPA-EFE/Jose Manuel Vidal
EPA-EFE/Jose Manuel Vidal

Povezane vesti

Derbi 18. kola odigran je na "Sančes Pishuanu", Sevilja je ugostila "Kolćonerose", meč je okončan nerešenim rezultatom 1:1 (1:1).

U 27. minutu velika prilika za goste, pripretio je Grizman sa ivice kaznenog prostora, ali je Tomas Vaclik sjajno intervenisao.

Samo četiri minuta kasnije prilika na drugoj strani, Eskudero tuče glavom nakon dobrog centaršuta, ali šalje loptu preko gola rivala.

Andre Silva pogađa stativu u 36. minutu, a nekih 60ak sekundi kasnije Ben Jeder na asistenciju Karika pogađa mrežu gostiju za 1:0.

Mogao je omaleni Francuz već u 39. minutu da duplira prednost, ali je u situaciji jedan na jedan sa Oblakom Slovenac izašao kao pobednik.

A onda, 45. minut, slobodnjak za goste, majstorski ga izvodi Grizman i poravnava rezultat. 

 Odličan meč i u nastavku, najpre Vacliku preti Saul, ali odlično golman Sevilje čuva mrežu, potom na drugoj strani Sarabija pokušava, ali Oblak na visini zadatka.

U finišu, najpre Grizman preti domaćinu u 82. minutu, ali Vaclik uspeva da odbrani njegov pokušaj, da bi u 85. minutu na drugoj stranji Njanjon pripretio, ali je mladi Francuz šutirao pored gola.

Na kraju je remi ostao na snazi, odličan meč i verovatno najpravedniji ishod.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Emperador(2018)
Sunday, 06.01.2019
19:54

Oblak najbolji golman na svetu. Koke precenjeni spanac , ne sećam se njegove dobre utakmice . Grizman dao lep gol ali nista ostalo . Ben jeder igracina , brz , okretan moze levom i desnom , i glavom ,decko je u top 3 spiceva u La ligi . Atletiko nastavlja sa kukavickim pristupom na gostovanjima i zato je Simeone jedan prosecan trener.

avatar
Sunday, 06.01.2019
19:52

За Атлетико је на овој утакмици најважније да је остао непоражен, а победе ће долаити на другим утакмицама ! Срећно Бадње вече !!!

avatar
Rise up
Sunday, 06.01.2019
19:42

Ne znam po cemu je remi najpravedniji ali dobro..Sevilja dominirala u 1 poluvremenu mogli su da vode 2:0 ili 3:0. U 2 poluvremu takodje Sevilja bolja. Oblak ih izvukao.Atletiko jednu jedinu sansu imao preko Grizmana.

avatar
Badr Hari
Sunday, 06.01.2019
19:41

Sevilja bolja, Lahoz ih malkice pokrao, a za Atletiko me čudi kako nisu uzeli i sva 3 boda sa obzirom da se u finiš utakmice ušlo sa 1:1.