Primera - Bez pobednika u Ueski, Atletiko slavio u Baskiji!

Autor: Stefan Matić
utorak 22.12.2020.
21:36
Izvor: Sportske.net

Real Sosijedad u krizi.

EPA-EFE/Juan Herrero
EPA-EFE/Juan Herrero

Povezane vesti

Sosijedad vezao treći poraz zaredom, Atletiko odličan u drugom delu igre. Levante do boda protiv Ueske, Radoji prilika u poslednjih petnaestak minuta.

Ueska - Levante 1:1

Domaći su došli do prednosti zahvaljući VAR tehnologiji. Video asistent je u 29. minutu dosudio penal za domaće posle igranja rukom Veza. Para je bio i više nego siguran - 1:0. Garsija je imao šansu da poveća prednost, ali njegov šut je blokiran.

Levante je dosta bolje ušao u igru posle pauze - Melero posle kornera i velike gužve izjednačuje na 1:1, igrao se 53. minut.

Real Sosijedad - Atletiko Madrid 0:2

Prvo poluvreme je prošlo bez golova, prvih 45 minuta je prošlo u oštrim duelima i žutim kartonima, ali je Simeone rešio da slomi Baskijce posle pauze. Već u 49. minutu Hermozo postiže gol posle asistencija Karaska iz slobodnjaka.

Sosijedad nije maltene ni namučio Oblaka tokom drugog dela igre, sa druge strane Simeonovi izabranci kontrolišu dešavanja. A onda duga akcija "jorgandžija", lopta stiže do Suareza, odbrana Sosijedada interveniše, ali lopta stiže do Ljorentea koji sjajno šutira u 74. minutu i postiže drugi gol Atletika za 2:0.

 
Standings provided by SofaScore LiveScore
   

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Badr Hari
Tuesday, 22.12.2020
22:48

Nije Sosijedad nikakav problem za Atletiko, a nisu bili problem ni Barselona ni Valensija ni Kadiz ni Selta itd., ali je Real Madrid nepremostiv problem. 😂 Štaviše Real im je dao onoliko golova koliko i svi ostali od početka prvenstva. 😂 Niko iz svih ostalih klubova nema fudbalera koji bi mogao i da pomisli da primi loptu usred Atletikovog šesnaesterca, za razliku od Reala koji ima Bezemu koji je 10-ak puta to činio i svaki put probao po 3-4 pasa, a lopta mu se neometano vraćala. 😂 Sa onakvim sudijama i ovakvim Atletikom mogu Realu i u januaru da uruče titulu... Čolo Simeone i Atletiko svakako ne bi imali ništa protiv. 😂