Primera - Barsin poker protiv Andalužana, Mesijev povratak u stilu, Gudelj video tri majstorije!

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 06.10.2019.
22:53
Izvor: Sportske.net

Andalužani nisu imali šanse pored raspoložene navale domaće ekipe.

EPA-EFE/TONI ALBIR
EPA-EFE/TONI ALBIR

Povezane vesti

Fudbaleri Barselone ostvarili su pobedu na domaćem terenu pošto su večeras savladali Sevilju sa 4:0 u okviru osmog kola španske Primere.

Prvi su pripretili gosti preko Luka De Jonga čiji je udarac iz nesporedne blizine maestralno odbranio Ter Štegen, a kazna je usledila u 27. minutu.




Sevilja je u drugom poluvremenu uzvratila preko De Jonga koji je pogodio stativu, ali nije mogla da spreči poraz u Kataloniji.

Konačan rezultat postavio je Leo Mesi iz sjajno izvedenog slobodnog udarca u 78. minutu meča. Bio je to prvi pogodak reprezentativca Argentine za Barsu u novoj sezoni.


Reprezentativac Srbije Nemanja Gudelj je sa klupe odgledao poraz svoje ekipe.

Nakon ove pobede, izabranici Ernestea Valverdea zauzeli su drugu poziciju na tabeli sa 16 bodova, dva manje od lidera Reala.

Sevilja je zadržala šesto mesto sa 13 poena.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Badr Hari
Monday, 07.10.2019
13:53

Zbog žalosti što Realovim sudijom Lahozom opljačkana Barsa nije izgubila bodove na Camp Nou komentare ćete čitati... prekosutra. :D

avatar
P. S.
Sunday, 06.10.2019
23:47

Nisam ni očekivao da će Barsa izgubiti utakmicu na svom terenu protiv 'stare mušterije' Sevilje, ali bi utakmica bila svakako drugačija da se De Jong nije propisno ispromašivao u prvom poluvremenu. Sa druge strane Barsa je iskoristila praktično sve svoje šanse za velikih 3:0 do kraja poluvremena. Grizmanov doprinos pobedi je bio očigledan, mada se mora priznati da je Dembele osim gola nakon lepog lažnjaka bukvalno sve ostale lopte poklonio igračima Sevilje, a vrlo često je imao loptu u nogama. Osim Messija dosta dobre partije Semeda, Vidala, De Jonga, Todiba, Ter Štegena, pa čak i Suareza za njegove standarde sa obzirom da je ponovo postigao izuzetno lep gol.

Mečevi Barse i Sevilje su obično fer, a ovaj je i dosta rano odlučen pa nije bilo baš nikakvih tenzija, zbog čega se stari Barsin dželat Lahoz osetio zapostavljenim i rešio da napravi cirkus kakav skoro nisam video. Dobro je da (kod rezultata 4:0 !!?) nije isterao napolje pola tima Barse nakon starta Arauha koji uopšte i nije bio faul. Valjda ako nije mogao ništa u ovoj utakmici da bar ošteti Barsu u narednim utakmicama? Kakav lik... :D

avatar
Rise up
Sunday, 06.10.2019
23:03

Sva 4 gola su lepa,a makazice Suareza su fantazija. Previsok rezultat na kraju s obzirom da je Sevilja pri rezultatu 0-0 imala tri stopostotne sanse.Mesi je pokidao drugo poluvreme.Semedo takodje odlican.Malo utisak kvare crveni kartoni Lahoz se bas zaigrao.

avatar
Badr Hari
Sunday, 06.10.2019
22:59

E ne može ova Barsa bez sudija nikako, naročito Lahoza... :D

avatar
Kive
Sunday, 06.10.2019
22:56

Hahaha do kada ce u La ligi da sudi Matia Lahoz? Lik koji svaki put osteti Barsu od kako ja pratim . Kako bar Var nije pogledao?