Primera – Atletikove muke sa ''malenim'' Eibarom

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 30.08.2014.
22:53
Izvor: Sportske.net

Atletiko iz Madrida je zabeležio prvu pobedu ove sezone nakon trijumfa nad novim članom Primere od ove sezone, Eibarom.

Beta/AP Photo/Andres Kudacki
Beta/AP Photo/Andres Kudacki

Povezane vesti

Šampion Španije je nakon slabije partije u prvom kolu odigrao ne tako dobru utakmicu u drugom protiv Eibara, ali je zabeležio veoma bitnu pobedu nad ekipom koja se prošle godine takmičila u Segundi.

Posle samo 25 minuta svi smo mislili da će Atletiko iz Madrida da lagano savlada Eibar, ali ne i fudbaleri i navijači gostujuće ekipe.

Miranda je doveo u vođstvo vicešampiona Evrope nakon kornera koji je izveo Koke, odlično je reagovao na prvoj stativi i sproveo loptu u mrežu, a samo 14 minuta kasnije Mario Mandžukić je postigao gol, opet posle prekida.

Bio je najviši u skoku i savladao je golmana gostiju za 2:0.

Ipak, najlepši detalj viđen je u 34. minutu, a u pitanju je jedna akcija Eibara. Razmenjeno je nekoliko fantastičnih pasova, lopta je došla do Abrahama koji fenomenalnim udarcem matira golmana Moju za 2:1 i strepnje navijača Atletika.

Utakmica u drugom poluvremenubila dosta nezanimljivija, Eibar se uspešno branio, imao je i jednu priliku pred sam kraj meča, ali je nije iskoristio, tako da je rezultat ostao isti onakav kao što je pisalo na kraju poluvremena, 2:1 za domaći tim.

Sve golove sa ovog meča pogledajte ovde.



Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke