Primera - Atletiko savladao jednu od najvećih senzacija ove godine

Autor: Aleksa Blaćanin
subota 08.12.2018.
15:00
Izvor: Sportske.net

Izuzetno težak meč za domaćina.

EPA-EFE/RODRIGO JIMENEZ
EPA-EFE/RODRIGO JIMENEZ

Povezane vesti

Atletiko Madrid je dočekao Alaves, a Dijego Simeone je uspeo da osvoji sva tri boda u vrlo teškom meču. Rezultat je bio 3:0 (1:0).

Alaves je najveće iznenađenje ove sezone, i neutralni navijači će reći da je prava šteta što nisu otkinuli bodove i velikanu kakav je Atletiko Madrid. Igrali su vrlo dobro, ali na kraju nisu imali sreće da postignu izjednačujući gol.

Atletiko je poveo u 25. minutu, a strelac je bio Kalinić. Ovaj gol možete pogledati OVDE. Alaves nije imao previše prilika u prvom poluvremenu, ali to ne čudi, jer je Atletiko primio samo 5 golova u prvom poluvremenu od kako su prešli na novi stadion. Odigrali su 42 utakmica na "Vanda Metrapolitanu", a samo 5 primljenih golova, neverovatan podatak.

Drugo poluvreme je na neki način proteklo u znaku Alavesa. Gosti su zaigrali mnogo bolje i imali dovoljno prilika da stignu do izjednačenja, ali Simeonova ekipa je uspela da izdrži. Grizman uspeo da duplira prednost i obezbedi svom timu pobedu.  Gol Francuza iz 82. minuta možete pogledati OVDE.

Na kraju je Atletiko stigao i do trećeg gola, i reklo bi se da su rutinski savladali ekipu Alavesa, ali na terenu nije izgledalo tako. Rodrigo je bio strelac u 88. minutu.

Alaves će i nakon ovog poraza ostati u samom vrhu, a Atletiko se ovom pobedom izjednačio sa Barselonom koja u ovom kolu igra gradski derbi protiv Espanjola.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Saturday, 08.12.2018
16:19

Важна победа, браво момци !!! До другог гола се чинило као да гол Атлетика виси о концу, али Гризман је све то пресекао ! Још једном, браво Атлети !