Primera - Atletiko i Levante pet minuta tresli mreže, Oblak blistao, "Jorgandžije" slavile

Autor: Nikola Miloradović
subota 04.01.2020.
20:34
Izvor: Sportske.net

Konačan rezultat postavljen je praktično u uvodninm minutima utakmice.

EPA-EFE/CATI CLADERA
EPA-EFE/CATI CLADERA

Povezane vesti

Fudbaleri madridskog Atletika su na startu drugog dela sezone u španskoj Primeri dočekali Levante, slavili su sa 2:1 (2:1).

Poveli su u 13. minutu, Parti je poslao loptu na desnu stranu ka Tripijeu, engleski reprezentativac je na prvu opalio po lopti i poslao je pred gol rivala, gde se na pravom mestu našao Korea, koji donosi prednost "Kolćonerosima".

Samo tri minuta kasnije, Levante dolazi do izjednačenja, lukav centaršut Kampanje iz slobodnog udarca, nabacio je loptu na volej Rođeru Martiju, koji matira Oblaka za 1:1.

Ipak, nije dugo trajala radost gostiju, centaršut Renana Lodija sa leve strane već u 18. minutu u gol pretvara Felipa, Atletiko je ekspresno vratio prednost.

Sa tim rezultatom se otišlo na odmor, Atletiko je u nastavku imao šansu da otkloni sve dileme, igrao se 78. minut kada je Žoao Feliks tukao sa ruba kaznenog prostora rivala, ali je lopta otišla pored gola.

Enes Bardi je u 83. minutu mogao da šokira domaćina, pokušao je nakon solo prodora da savlada Oblaka, ali je sjajni Slovenac bio siguran.

Još jedna šansa za Bardija u trećem minutu nadoknade i još jedna odlična intervencija Oblaka, koji je tako sačuvao sva tri boda ekipi Dijega Simeonea.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke