Primera - Alaves pokazao zube, ali je Real slavio u Vitoriji, Jović mesec dana bez fudbala!

Autor: Nikola Miloradović
subota 30.11.2019.
14:57
Izvor: Sportske.net

Nova pobeda za Madriđane, ali šta je sa Jovićem?

EPA-EFE/David Aguilar
EPA-EFE/David Aguilar

Povezane vesti

Fudbaleri madridskog Reala slavili su u 15. kolu španske Primere na "Mendizorozi" protiv Deportivo Alavesa sa 1:2 (0:0).

U prvom delu nije bilo golova, na startu je Isko imao jedan udarac iz kaznenog prostora domaćina, ali je tukao preko gola rivala iz dobre pozicije.

Do kraja prvog dela igre nije bilo izglednijih prilika, nešto bolji je bio Real, ali gosti iz prestonice to nisu uspeli da realizuju.

A onda, nakon samo sedam minuta igre u nastavku, prelep centaršut Tonija Krosa iz slobodnog udarca, Ramos skače i glavom trese mrežu rivala za 1:0.

Ipak, usledili su napadi Alavesa, igrao se 63. minut kada je neoprezni Ramos skrivio jedanaesterac.

Laktom je udario u glavu Hoselua u svom kaznenom prostoru, sudiji Kuadri to nije promaklo, pokazao je na kreč i kapitenu Reala dodelio žuti karton.

Odgovornost je preuzeo sjajni Lukas Perez, odlično je bivši igrač Arsenala izveo udarac sa kreča za 1:1.

Ipak, nije dugo trajala radost domaćih navijača, dobar napad Reala po desnoj strani, centaršut ka Isku, čiji udarac glavom Pačeko sjajno brani, ali na odbitak natrčava Karvahal, koji smešta loptu u nebranjenu mrežu Alavesa za novo vođstvo "Los Blankosa".

Pretio je Alaves u samom finišu susreta, imali su dve jako dobre prilike nakon kornera, ali je Alfos Areola bio jako raspoložen.

Najpre je sjajno zaustavio udarac Lukasa Pereza, potom i pokušaj glavom Manua Garsije sa samo par metara, te je izrastao u junaka "kraljevskog" kluba.

Nije bilo promene rezultata, Valverde u finišu nije iskoristio poklon, pa je promašio gol u idealnoj situaciji nakon greške Alavesa, na kraju treći vezani trijumf Reala, koji je prvi na tabeli sa 31 bodom, tri više od Barselone, koja ima i utakmicu manje. Alaves 13. sa 18 osvojenih bodova.

Dodajmo da je Luka Jović presedeo još jedan meč na klupi za rezerve, pa je sada jasno da će sakupiti mesec dana bez fudbala, kako je poslednji put dres Reala nosio drugog novembra protiv Betisa, kada je na terenu proveo svega sedam minuta.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
real4ever
Saturday, 30.11.2019
23:35

Baš kao što sam i mislio. 4 komentara, 3 od jednog te istog bolesnika koji visi na ovom sajtu i jedan od navijača Reala. Toliko je ovde jedno te isto da odavno više i ne čitam komentare. Sve dokle ovi koji imaju po 50 i više prijavljenih akaunta se zakače i daju minuse objektivnim komentarima i dokle pišu ovakve gluposti, mislim da će sve manje ljudi ovdje dolaziti da uopšte bilo šta komentariše.

avatar
Steffmajster
Monday, 02.12.2019
10:57
avatar
A.C.M.
Saturday, 30.11.2019
23:23

A da Real ponovo nije opljačkao utakmicu komentari bi bili objavljeni?

avatar
RMDmadritista
Saturday, 30.11.2019
18:17

Igra Reala je dosta bolja i sigurnija sa Valverdeom na sredini zajedno sa Krosom i Kazemirom, upravo neposredno nakon izvodjenja Valverdea iz igre protiv PSG igra Reala se i raspala. Modric nazalost u poslednje vreme bas i ne pruza zadovoljavajuce partije, ali je pozitivno sto Isko podize formu.

avatar
Badr Hari
Saturday, 30.11.2019
17:11

Igrač utakmice očekivano Guillermo Cuadra Fernandez. Umesto čistog penala dade Vidalu žuti karton, al' bar zato gomilu faulova igrača Reala nije kažnjavao ni slobodnim udarcima, a kamoli žutim kartonima. 😂 Modrić igra rukom u svom šesnaestercu - nije penal, čist faul Ramosa nad Vidalom u sred šesnaesterca - nije penal i najzad u 63. minutu jeste penal (od 4 penala svirao 1 😂), pa čak je i Ramosu pokazao žuti karton (iako je odavno trebao biti u svlačionici zbog 2 žuta kartona). Komedija... 😂😂😂

avatar
United_forever
Saturday, 30.11.2019
16:58

Ako mu je, ko ga terao da predje u Real? Neka sedi brate, to je kad te slava udari u glavu

avatar
Steffmajster
Saturday, 30.11.2019
16:30

ccc kako se gura real... dzabe var

avatar
GoHardV3
Saturday, 30.11.2019
17:29

Hahahahaahaha, sledi razmontiravanje plasticne katalonske lutke na komade zajedno sa svih 25 prosecnih igraca kojima je uvek kriv Valverde za svoje ispodprosecne mogucnosti. Svaka cast Valverdeu kakve panjeve vodi i gde je sve dogurao sa njima :D

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Saturday, 30.11.2019
16:12

Bodove pisi,igru zaboravljaj

avatar
Bádr Hari
Saturday, 30.11.2019
16:04

neko bi pomislio da nije bilo navlacenja sudije kad gle cuda sudija Fernandez prvo ne svira ciste faulove na sredini terena , da bi potom dosudio nepostojeci aut za Real, i kao vrhunac svega Militao ne dobija crveni zbog odugovlacenja. 😂😂😂

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Saturday, 30.11.2019
16:46

Drago mi je da pratis real...nabili su ti tolike komplekse da im ne propustas utakmice...jer mi navijaci reala ne gledamo VARsu

avatar
Bádr Hari
Sunday, 01.12.2019
19:27

ti bi da ti ja dam gomilu minusa sa mojih ostalih profila.😂😂😂

avatar
Covek Sismis
Saturday, 30.11.2019
17:28

Hari, nisi navijac Reala M a ni Ronaldo (koji je smisao tvog zivota) vise ne igra tamo, stoga ne vidim zasto se prosipas ovde iz dana u dan. Ubij mrznju i pali na vesti kluba kojeg smipatises jer vise nisi zanimljivan na Realovim vestima. VIse si nekako za zaljenje...

avatar
Bádr Hari
Saturday, 30.11.2019
16:03

haha ne svira se najocigledniji faul u napadu u istoriji fudbala kod drugog gola . :D