Primeira - Šok u Lisabonu, Benfika novi lider!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 02.04.2018.
23:59
Izvor: Sportske.net

Pre samo nekoliko nedelja činilo se da se Porto nalazi na pravom putu ka šampionskoj tituli ali šest kola pre kraja dobili smo totalni obrt.

Epa/Manuel De Almeida
Epa/Manuel De Almeida

Povezane vesti

Ukoliko fudbaleri Porta ne osvoje titulu u tekućoj sezoni biće za to sami krivi jer su na poslednja dva gostovanja protiv ekipa iz donjeg dela tabele doživeli dva poraza.

Nakon šokantnog poraza od Pasos Fereire ekipa Porta večeras je izgubila u Lisabonu od Belenenseša 2:0 (1:0) i pala na drugo mesto na tabeli.

Domaćin je poveo u 10. minutu preko Brazilca Nejtana koji iskoristio smehotresnu reakciju defanzivaca Porta i na kraju "bocnuo" Kasiljasa. Pobedu je overio rezervista Roke Žunior Maurides u 70. minutu, četiri minuta nakon što je zamenio strelca vodećeg gola.

Recimo i to da je Iker Kasiljas večeras odigrao svoju hiljaditu utakmicu u karijeri ali je sigurno neće pamtiti po dobru jer bi moglo da se ispostavi da je baš večeras Porto ispustio titulu.

Benfika je u subotu nastavila pobedonosni niz, pa se nakon novog kiksa "Zmajeva" nalazi na vodećoj poziciji na tabeli sa bodom više u odnosu na Porto.

Do kraja sezone ostalo je da se odigra još šest kola tako da će Benfika i Porto u direktnom okršaju 15. aprila odlučivati o tituli.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Aleksandar Saša Đukić
Tuesday, 03.04.2018
00:38

hahah kako mi je drago,rušili me na tiketu za 600kn na toj utakmici protiv Pacos de Fereire hahaha

avatar
Burazer
Tuesday, 03.04.2018
00:06

I veca vest je 800 utakmica nekog tamo Rusa, a ne 1000 utakmica Ikera Kasiljasa?!