Primeira - Porto sa kreča do preokreta i pobede u Bragi!

Autor: Nikola Miloradović
subota 30.03.2019.
19:25
Izvor: Sportske.net

Važan trijumf za četu Serđa Konseisaa.

EPA-EFE/MANUEL ARAUJO
EPA-EFE/MANUEL ARAUJO

Povezane vesti

Fudbaleri Porta slavili su u 27. kolu Primeire protiv Brage nakon velikog preokreta, na kraju 2:3 (1:1) za "Zmajeve" na teškom gostovanju.

Igrao se četvrti minut kada je domaćin poveo, Klodemir je pronašao Eduarda na drugoj stativi, a ovaj sa par metara lako gura loptu u mrežu Porta.

Gosti do poravnanja dolaze u 26. minutu, Felipe je nakon kornera sa prve stative glavom prebacio loptu na drugu, gde je sam bio Tikinjo Soareš, koji lako poravnava rezultat.

Sa tim rezultatom otišlo se na odmor, da bi domaćin vratio prednost već u drugom minutu nastavka, strelac ovoga puta Muriljo, koji je obišao Kasiljasa i pogodio praznu mrežu "Zmajeva".

Videli smo potom po priliku na obe strane, ali su Kasiljas i Tijago Sa uspeli sa sačuvaju mreže.

A onda, penal za goste, Aleks Telješ je preuzeo odgovornost i poravnao rezultat sa kreča, ali se tom prilikom povredio, pa je morao da napusti teren.

Igrao se 79. minut, kada su "Zmajevi" dobili još jedan penal, ovoga puta je precizan izvođač bio Tikinjo Soareš, koji je tako postigao drugi gol na utakmici.



Do kraja nije bilo promene rezultata, Porto je na kratko skočio na čelo tabele sa 66 bodova, dok je Braga treća sa osam bodova manje.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke