Prijović stigao, Al Itihad odmah pobedio

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 10.01.2019.
20:06
Izvor: Sportske.net

U danu kada je ozvaničen transfer Aleksandra Prijovića iz PAOK-a u Al Itihad ekipa Slavena Bilića uspela je da zabeleži tek drugi trijumf u Pro Ligi.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Veliko pojačanje dobio je u četvrtak Al Itihad, ali Aleksandar Prijović nije mogao danas da bude u protokolu za duel sa Al Kadisijom.

Pretposlednji tim na tabeli saudijske Pro Lige uspeo je bez Srba u protokolu da savlada tim Ivajla Peteva rezultatom 1:0 (0:0) i tako stigne do druge prvenstvene pobede u 16. kolu šampionata.

Strelac pobedonosnog gola za Al Itihad bi je Brazilac Romarinjo u 56. minutu, a Aleksandar Pešić ni danas nije bio u protokolu.

Al Itihad nakon današnjeg trijumfa ostaje u zoni ispadanja, sa samo devet osvojenih bodova, ali će sa Aleksandrom Prijovićem u nastavku sezone pokušati da se izbori za opstanak u Pro Ligi i nema sumnje da će biti daleko konkurentniji.

Ekipa Leandrea Tavambe Al Tavon remizirala je sa Al Hazemom (1:1), a oba gola postignuta su u sudijskoj nadoknadi vremena. Leandre Tavamba proveo je svih 90 minuta na terenu ali nije uspeo da se upiše u strelce.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke