Priče iz Bundeslige - Nije vodio računa o zubima, završio u drugom timu

Autor: Nikola Miloradović
subota 06.04.2019.
14:24
Izvor: Sportske.net

Interesantna priča dolazi nam iz Nemačke.

EPA/FRANZ-PETER TSCHAUNER
EPA/FRANZ-PETER TSCHAUNER

Povezane vesti

Šalke proživljava veoma tešku sezonu i to nakon što su prošle završili kao drugi na tabeli, igrali su i Ligu šampiona ove takmičarske godine, čak su i prošli grupnu fazu.

Možda je i bolje da nisu, kako su u osmini finala i pored dobrog prvog meča, doživeli potpuni debakl u revanšu, poraženi su na "Etihadu" sa 7:0.

U Nemačkoj će se boriti za opstanak, koliko god to čudno zvučalo, imaju šest bodova više od Štutgarta, koji je na poziciji koja vodi u ple-aut.

Otpustili su i trenera Tedeska u međuvremenu, ekipu je preuzeo Hub Stivens, ali problemi nastavljaju da se ređaju jedan za drugim za ekipu Šalkea.

Nakon što je Nabil Bentaleb iz diciplinskih razloga poslat u U23 ekipu, istu sudbinu doživeo je i levi bek Hamza Mendil.

Marokanac je prebačen u drugi tim, jer se nije pojavio na zakazanom terminu kod zubara.

"Bild" prenosi da je čak u više navrata propustio da ode na zakazane termine kod zubara, iako je klub postigao dogovor sa stomatološkom ordinacijom i dao fudbaleru nešto više vremena da sredi šta god da ga muči sa zubima.

Ipak, on dogovor nije ispoštovao, pa će morati da se kali u rezervnom timu, a umesto njega se prvom timu priključio mladi Jonas Karls.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke